ACS 6.49 DHL courier 9.99 Speedex 5.99 Σημείο ACS 6.49 Elta 3.99 Σημείο Elta 3.99 Box Now 3.99

Functional Foods

Γλώσσα ΑγγλικήΑγγλική
ebook Adobe ePub
ebook Functional Foods Maria Saarela
Κωδικός Libristo: 39818278
ΕΕκδοτικός οίκος Woodhead Publishing, Απρίλιος 2011
The first edition of Functional foods: Concept to product quickly established itself as an authorita... Πλήρης περιγραφή
? points 603 b
240.63
Σε απόθεμα Άμεσο κατέβασμα


Μπορεί να σας ενδιαφέρει


Minecraft - Aventure dans l'Overworld, T2 : L'Attaque des zombies Danica Davidson / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 11.90
APRES TOUT JE NE SUIS QU'UN HOMME - NAPOLEON aiolfi / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 41.46
Macchine per disegnare / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 17.14
I Believe in the Catholic Church A Seminary Professor / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 9.47
Die Patientenaufklärung am Beispiel der Myocardszintigraphie Eva Gaubitzer / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 49.43
Shadow Upon the Dream Bert Casper / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 32.28
Identität Dik Beritan / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 15.93

The first edition of Functional foods: Concept to product quickly established itself as an authoritative and wide-ranging guide to the functional foods area. There has been a remarkable amount of research into health-promoting foods in recent years and the market for these types of products has also developed. Thoroughly revised and updated, this major new edition contains over ten additional chapters on significant topics including omega-3 polyunsaturated fatty acids, consumers and health claims and functional foods for obesity prevention.Part one provides an overview of key general issues including definitions of functional foods and legislation in the EU, the US and Asia. Part two focuses on functional foods and health investigating conditions such as cardiovascular disease, diabetes, cancer, obesity and infectious diseases as well as and the impact of functional foods on cognition and bone health. Part three looks at the development of functional food products. Topics covered include maximising the functional benefits of plant foods, dietary fibre, functional dairy and soy products, probiotics and omega-3 polyunsaturated fatty acids (PUFAs).With its distinguished editors and international team of expert contributors, Functional foods: Concept to product is a valuable reference tool for health professionals and scientists in the functional foods industry and to students and researchers interested in functional foods.Provides an overview of key general issues including definitions of functional foods and legislation in the EU, the US and AsiaFocuses on functional foods and health investigating conditions such as cardiovascular disease, diabetes, cancer, obesity and infectious diseasesExamines the development of functional food products featuring maximising the functional benefits of plant foods, dietary fibre, functional dairy and soy products

Πληροφορίες για το βιβλίο

Πλήρες όνομα Functional Foods
Συγγραφέας Maria Saarela
Γλώσσα Αγγλική
Βιβλιοδεσία ebook - Adobe ePub
Ημερομηνία έκδοσης 2011
Αριθμός σελίδων 672
EAN 9780857092557
Κωδικός Libristo 39818278
ΕΕκδοτικός οίκος Woodhead Publishing
Χαρίστε αυτό το βιβλίο σήμερα
Είναι εύκολο
1 Προσθέστε το βιβλίο στο καλάθι σας και επιλέξτε παράδοση ως δώρο 2 Ως ανταμοιβή θα σας στείλουμε ένα κουπόνι 3 Το βιβλίο θα φτάσει στη διεύθυνση του παραλήπτη

Είσοδος

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό στο Libristo; Δημιουργήστε τον τώρα!

 
υποχρεωτικό
υποχρεωτικό

Δεν έχετε λογαριασμό; Αποκτήστε τα οφέλη ενός λογαριασμού Libristo!

Με έναν λογαριασμό Libristo, θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

Δημιουργία λογαριασμού Libristo