ACS 6.49 DHL courier 9.99 Speedex 5.99 Σημείο ACS 6.49 Elta 3.99 Σημείο Elta 3.99 Box Now 3.99

Food Service Professionals Guide To: Bar & Beverage Operation Bar & Beverage Operation: Ensuring Maximum Success

Γλώσσα ΑγγλικήΑγγλική
ebook Adobe ePub
ebook Food Service Professionals Guide To: Bar & Beverage Operation Bar & Beverage Operation: Ensuring Maximum Success Chris Parry
Κωδικός Libristo: 40593634
ΕΕκδοτικός οίκος Atlantic Publishing Group, Inc., Ιανουάριος 2003
This series of fifteen books - The Food Service Professional Guide TO Series from the editors of the... Πλήρης περιγραφή
? points 30 b
12.00
Σε απόθεμα Άμεσο κατέβασμα


Οι πελάτες αγόρασαν επίσης


Hotel Sales and Revenue Management Book 2.0 Carol Verret / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 15.53
69 Tips to Better Food & Beverage Profit Mike Walmsley / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 17.55
14 Food and Beverage Tips to Improve Your Operations Rehkopf Ed Rehkopf / Adobe ePub
common.buy 1.60

This series of fifteen books - The Food Service Professional Guide TO Series from the editors of the Food Service Professional magazine are the best and most comprehensive books for serious food service operators available today. These step-by-step guides on a specific management subject range from finding a great site for your new restaurant to how to train your wait staff and literally everything in between. They are easy and fast -to-read, easy to understand and will take the mystery out of the subject. The information is boiled down to the essence. They are filled to the brim with up to date and pertinent information. The books cover all the bases, providing clear explanations and helpful, specific information. All titles in the series include the phone numbers and web sites of all companies discussed. What you will not find are wordy explanations, tales of how someone did it better, or a scholarly lecture on the theory. Every paragraph in each of the books are comprehensive, well researched, engrossing, and just plain fun-to-read, yet are packed with interesting ideas. You will be using your highlighter a lot! The best part aside from the content is they are very moderately priced. The whole series may also be purchased the ISBN number for the series is 0910627266. You are bound to get a great new idea to try on every page if not out of every paragraph. Do not be put off by the low price, these books really do deliver the critical information and eye opening ideas you need to succeed without the fluff so commonly found in more expensive books on the subject. Highly recommended!

Πληροφορίες για το βιβλίο

Πλήρες όνομα Food Service Professionals Guide To: Bar & Beverage Operation Bar & Beverage Operation: Ensuring Maximum Success
Συγγραφέας Chris Parry
Γλώσσα Αγγλική
Βιβλιοδεσία ebook - Adobe ePub
Ημερομηνία έκδοσης 2003
Αριθμός σελίδων 144
EAN 9781601381088
Κωδικός Libristo 40593634
ΕΕκδοτικός οίκος Atlantic Publishing Group, Inc.
Χαρίστε αυτό το βιβλίο σήμερα
Είναι εύκολο
1 Προσθέστε το βιβλίο στο καλάθι σας και επιλέξτε παράδοση ως δώρο 2 Ως ανταμοιβή θα σας στείλουμε ένα κουπόνι 3 Το βιβλίο θα φτάσει στη διεύθυνση του παραλήπτη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει


TOP
Food and Beverage Management in the Luxury Hotel Industry Sylvain Boussard / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 30.66

Είσοδος

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό στο Libristo; Δημιουργήστε τον τώρα!

 
υποχρεωτικό
υποχρεωτικό

Δεν έχετε λογαριασμό; Αποκτήστε τα οφέλη ενός λογαριασμού Libristo!

Με έναν λογαριασμό Libristo, θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

Δημιουργία λογαριασμού Libristo