ACS 6.49 DHL courier 9.99 Speedex 5.99 Σημείο ACS 6.49 Elta 3.99 Σημείο Elta 3.99 Box Now 3.99

Thermal Processing of Ready-to-Eat Meat Products

Γλώσσα ΑγγλικήΑγγλική
Βιβλίο Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
Βιβλίο Thermal Processing of Ready-to-Eat Meat Products C. Lynn Knipe
Κωδικός Libristo: 01398699
ΕΕκδοτικός οίκος Iowa State University Press, Οκτώβριος 2009
Thermal Processing of Ready-to-Eat Meat Products provides critical technical information on all aspe... Πλήρης περιγραφή
? points 709 b
282.50
Εξωτερικός αποθηκευτικός χώρος σε μικρές ποσότητες Αποστέλλουμε σε 11-15 ημέρες

30 ημέρες για την επιστροφή των προϊόντων


Μπορεί να σας ενδιαφέρει


Alter Ego Catherine Dollez / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 14.22
Playtime: A: Teacher's Book C. Selby; S. Harmer / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 28.64
Course in Enumeration Martin Aigner / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 73.24
Kapitaldeckungsverfahren versus Umlageverfahren. Bernhard Felderer / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 58.11
Optogenetics Thomas Knopfel / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 308.03
Das Geräusch einer Schnecke beim Essen Elisabeth Tova Bailey / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 11.19
Ich habe die Bibel geträumt Klaus Mayer / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 13.31
Cultural History of Madrid Deborah L Parsons / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 170.81
Reizbare Maschinen Philipp Sarasin / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 22.49

Thermal Processing of Ready-to-Eat Meat Products provides critical technical information on all aspects of thermal processing of RTE meat products. Edited and authored by the most experienced and knowledgeable people in the meat industry on this subject, the book addresses all technical and regulatory aspects of the production of RTE meat products, such as heat and mass transfer, pathogen lethality, post-packaging pasteurization, sanitary design, predictive equations and supportive documentation for HACCP.Regulation of Ready-to-Eat (RTE) meat products requires processors to select an "alternative" approach to producing safe RTE products, and the more desirable alternatives require greater technical expertise on the part of processors regarding the sufficiency of cooking (lethality) and chilling (stabilization).§Thermal Processing of Ready-to-Eat Meat Products provides critical technical information on all aspects of thermal processing of RTE meat products. Compiling and expanding information from their successful one-of-a-kind university short course, the editors and authors are the most experienced and knowledgeable people in the meat industry on this subject. Thermal Processing of Ready-to-Eat Meat Products addresses all technical and regulatory aspects of the production of RTE meat products, such as heat and mass transfer, pathogen lethality, post-packaging pasteurization, sanitary design, predictive equations and supportive documentation for HACCP.§Special Features:§Critical technical information on thermal processing of RTE meat products§Renowned meat industry experts serve as editors and authors§Covers key regulatory aspects of RTE meat production

Πληροφορίες για το βιβλίο

Πλήρες όνομα Thermal Processing of Ready-to-Eat Meat Products
Συγγραφέας C. Lynn Knipe, Robert E. Rust
Γλώσσα Αγγλική
Βιβλιοδεσία Βιβλίο - Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
Ημερομηνία έκδοσης 2009
Αριθμός σελίδων 256
EAN 9780813801483
ISBN 0813801486
Κωδικός Libristo 01398699
ΕΕκδοτικός οίκος Iowa State University Press
Βάρος 546
Διαστάσεις 151 x 235 x 18
Χαρίστε αυτό το βιβλίο σήμερα
Είναι εύκολο
1 Προσθέστε το βιβλίο στο καλάθι σας και επιλέξτε παράδοση ως δώρο 2 Ως ανταμοιβή θα σας στείλουμε ένα κουπόνι 3 Το βιβλίο θα φτάσει στη διεύθυνση του παραλήπτη

Είσοδος

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό στο Libristo; Δημιουργήστε τον τώρα!

 
υποχρεωτικό
υποχρεωτικό

Δεν έχετε λογαριασμό; Αποκτήστε τα οφέλη ενός λογαριασμού Libristo!

Με έναν λογαριασμό Libristo, θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

Δημιουργία λογαριασμού Libristo