ACS 6.49 DHL courier 9.99 Speedex 5.99 Σημείο ACS 6.49 Elta 3.99 Σημείο Elta 3.99 Box Now 3.99

Science of Cooking

Γλώσσα ΑγγλικήΑγγλική
Βιβλίο Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
Βιβλίο Science of Cooking Stuart Farrimond
Κωδικός Libristo: 16046824
ΕΕκδοτικός οίκος Dorling Kindersley Ltd, Οκτώβριος 2017
Which vegetables should you eat raw? How do you poach the perfect egg? And should you keep your eggs... Πλήρης περιγραφή
? points 63 b TOP TOP
25.31
Εξωτερικός αποθηκευτικός χώρος Αποστέλλουμε σε 3-5 ημέρες

30 ημέρες για την επιστροφή των προϊόντων


Οι πελάτες αγόρασαν επίσης


TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 43.17
TOP
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 41.06
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 41.36
TOP
The Art of Fermentation Sandor Ellix Katz / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 34.40
TOP
Sommelier's Atlas of Taste Rajat Parr / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 33.29
TOP
Why Nations Fail Daron Acemoglu / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 13.41
TOP
Science of Spice Dr. Stuart Farrimond / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 22.39
TOP
Japan, The Cookbook Nancy Singleton Hachisu / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 44.38
TOP
The Silver Spoon Alberto Capatti / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 49.13
TOP
Jerusalem Yotam Ottolenghi / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 29.45
TOP
The New Cider Maker's Handbook Claude Jolicoeur / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 45.70
TOP
China: The Cookbook Kei Lum Chan / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 49.13
TOP
Hunt, Gather, Parent Michaeleen Doucleff / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 17.34
TOP
Culinary Reactions Simon Quellen Field / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 24.00
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ
Vegan: The Cookbook Jean-Christian Jury / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 42.77
Science and Cooking Pia M. Sorensen / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 30.66

Which vegetables should you eat raw? How do you poach the perfect egg? And should you keep your eggs in the fridge? Food scientist Dr Stuart Farrimond answers all these questions - and many more like them - equipping you with the scientific know-how to take your cooking to new levels. In The Science of Cooking, fundamental culinary concepts sit side-by-side with practical advice and step-by-step techniques, bringing food science out of the lab and into your kitchen. Get the answers to your cookery questions with intriguing chapters covering all major food types from meat, poultry and seafood, to grains, vegetables, and herbs. Why does chocolate taste so good? Is it OK to reheat cooked rice? How do I cook the perfect steak or make succulent fish every time? The Science of Cooking has the answers to your everyday cooking questions, as well as myth busting information on vegan diets and cholesterol. Perfect your cooking with practical instruction - and the science behind it. "Out in time for Christmas, it's a belter! It really is." - BBC Radio 2 The Chris Evans Breakfast Show

Πληροφορίες για το βιβλίο

Πλήρες όνομα Science of Cooking
Συγγραφέας Stuart Farrimond
Γλώσσα Αγγλική
Βιβλιοδεσία Βιβλίο - Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
Ημερομηνία έκδοσης 2017
Αριθμός σελίδων 256
EAN 9780241229781
ISBN 0241229782
Κωδικός Libristo 16046824
ΕΕκδοτικός οίκος Dorling Kindersley Ltd
Βάρος 1378
Διαστάσεις 220 x 262 x 28
Χαρίστε αυτό το βιβλίο σήμερα
Είναι εύκολο
1 Προσθέστε το βιβλίο στο καλάθι σας και επιλέξτε παράδοση ως δώρο 2 Ως ανταμοιβή θα σας στείλουμε ένα κουπόνι 3 Το βιβλίο θα φτάσει στη διεύθυνση του παραλήπτη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει


TOP
Radical Candor Kim Scott / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 7.96
TOP
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 36.41
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 79.60
TOP
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 33.29
TOP
Emily Post's Etiquette, The Centennial Edition Daniel Post Senning / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 29.35
TOP
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 67.89
TOP
Genius Foods Max Lugavere / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 26.93
TOP
Attack On Titan Season 1 Part 1 Manga Box Set Hajime Isayama / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 37.32
TOP
Sauces James Peterson / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 55.99
TOP
The Unfair Advantage Ash Ali / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 11.90
TOP
Maangchi's Big Book Of Korean Cooking Maangchi / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 33.29
TOP
Oxford Handbook of Nutrition and Dietetics / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 52.86
TOP
Baby's Very First Black and White Little Library Stella Baggott / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 8.26
TOP
Pate, Confit, Rillette Brian (SchoolCraft College) Polcyn / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 35.71
Wildcrafting Brewer Pascal Baudar / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 26.43

Είσοδος

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό στο Libristo; Δημιουργήστε τον τώρα!

 
υποχρεωτικό
υποχρεωτικό

Δεν έχετε λογαριασμό; Αποκτήστε τα οφέλη ενός λογαριασμού Libristo!

Με έναν λογαριασμό Libristo, θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

Δημιουργία λογαριασμού Libristo