ACS 6.49 DHL courier 9.99 Speedex 5.99 Σημείο ACS 6.49 Elta 3.99 Σημείο Elta 3.99 Box Now 3.99

Técnicas en cocina

Γλώσσα ΙσπανικήΙσπανική
Βιβλίο Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
Βιβλίο Técnicas en cocina FRANCISCO SALAS
Κωδικός Libristo: 13172909
ΕΕκδοτικός οίκος Editorial Síntesis, S. A., Νοέμβριος 2014
Esta obra explica las técnicas culinarias que se emplean en cocinapara desarrollar preparaciones bás... Πλήρης περιγραφή
? points 98 b
39.14
50% πιθανότητα θα ψάξουμε όλο τον κόσμο Πότε θα λάβω το βιβλίο;

30 ημέρες για την επιστροφή των προϊόντων


Μπορεί να σας ενδιαφέρει


TOP
Raising Kanye Donda West / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 16.84
TOP
Coco Chanel Megan Hess / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 18.86
TOP
Magic Steeped in Poison Judy I. Lin / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 9.47
TOP
Speak of the Devil / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 50.03
TOP
Captain America Joe Simon / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 38.73
Invitation to Applied Category Theory Brendan Fong / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 65.57
Smoke in the Sun Renée Ahdieh / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 9.88
Ziemia Obiecana W Adys Aw Reymont / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 18.66
Polonez Edward Morawski / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 20.27
Reflexzonen am Fuß, Poster Hanne Marquardt / Αφίσα
common.buy 19.16
ALKOHOLISCHE UND ESSIGSAURE BIPHASISCHE GÄRUNG / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 38.03
Prescripción de Deudas Tributarias / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 42.87
La Riera. Les tapes de la Barra del Port CARLES MALLOL / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 12.90
Tocando las estrellas REBECCA SERLE / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 19.77

Esta obra explica las técnicas culinarias que se emplean en cocinapara desarrollar preparaciones básicas aplicadas a las distintasmaterias primas, para obtener elaboraciones elementales de cocina.Se muestra cómo ejecutar de manera correcta los procesos deproducción, y la ejecución de técnicas de cocción, guarnición,decoración, acabado y presentación de platos, en función del tipo deservicio que se vaya a desarrollar.Dirigido tanto a estudiantes como a profesorado y profesionales delsector de la hostelería y el turismo, constituye una guía ideal paracaminar con éxito por el apasionante mundo de la cocina y lagastronomía a nivel profesional.

Πληροφορίες για το βιβλίο

Πλήρες όνομα Técnicas en cocina
Συγγραφέας FRANCISCO SALAS
Γλώσσα Ισπανική
Βιβλιοδεσία Βιβλίο - Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
Ημερομηνία έκδοσης 2015
Αριθμός σελίδων 252
EAN 9788490771914
ISBN 849077191X
Κωδικός Libristo 13172909
ΕΕκδοτικός οίκος Editorial Síntesis, S. A.
Βάρος 532
Διαστάσεις 190 x 260
Χαρίστε αυτό το βιβλίο σήμερα
Είναι εύκολο
1 Προσθέστε το βιβλίο στο καλάθι σας και επιλέξτε παράδοση ως δώρο 2 Ως ανταμοιβή θα σας στείλουμε ένα κουπόνι 3 Το βιβλίο θα φτάσει στη διεύθυνση του παραλήπτη

Είσοδος

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό στο Libristo; Δημιουργήστε τον τώρα!

 
υποχρεωτικό
υποχρεωτικό

Δεν έχετε λογαριασμό; Αποκτήστε τα οφέλη ενός λογαριασμού Libristo!

Με έναν λογαριασμό Libristo, θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

Δημιουργία λογαριασμού Libristo