ACS 6.49 DHL courier 9.99 Speedex 5.99 Σημείο ACS 6.49 Elta 3.99 Σημείο Elta 3.99 Box Now 3.99

Technology of Reduced Additive Foods 2e

Γλώσσα ΑγγλικήΑγγλική
Βιβλίο Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
Βιβλίο Technology of Reduced Additive Foods 2e Jim Smith
Κωδικός Libristo: 04900088
ΕΕκδοτικός οίκος John Wiley and Sons Ltd, Μάιος 2004
Since some food additives have been shown to be harmful to certain individuals, a common perception... Πλήρης περιγραφή
? points 691 b
275.64
Εξωτερικός αποθηκευτικός χώρος σε μικρές ποσότητες Αποστέλλουμε σε 14-18 ημέρες

30 ημέρες για την επιστροφή των προϊόντων


Μπορεί να σας ενδιαφέρει


Nicht ohne meinen Titel Harald Mini / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 11.19
Under Briggflatts Donald Davie / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 50.14
Vision of Piers the Plowman William Langland / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 97.76
Wills of the Archdeaconry of Sudbury, 1636-1638 Nesta Evans / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 35.81
Journey Toward Justice Mary Stanton / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 44.38
Government Ferguson / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 37.12
Wicker Tree Robin Hardy / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 9.47
Guide to American Fiddling Andrew Carlson / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 38.13

Since some food additives have been shown to be harmful to certain individuals, a common perception now is that all food additives are potentially dangerous. This had led to a large market for products making minimal use of additives. Tight regulatory control and labelling requirements provide further impetus for the development of these products. This book provides an authoritative and comprehensive review of the industrially important advances in the technology that allow food products to be manufactured with fewer of the additives that have been traditionally used. Also, many new natural and harmless ingredients and additives are becoming available. These are also covered to enable new product concepts to be considered. The first edition of this book was widely accepted as a key reference in this subject, and this new edition has been thoroughly revised throughout to reflect current trends and practice. The chapters on packaging, marine--derived ingredients, animal--derived ingredients and reduced--additive breadmaking have all been extensively revised and additional authors and co--authors have been recruited for the second edition. Topics such as active packaging, good manufacturing practice, HACCP and natural ingredients have been reviewed with regards to their effect on the technology of reduced--additive foods.

Πληροφορίες για το βιβλίο

Πλήρες όνομα Technology of Reduced Additive Foods 2e
Συγγραφέας Jim Smith
Γλώσσα Αγγλική
Βιβλιοδεσία Βιβλίο - Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
Ημερομηνία έκδοσης 2004
Αριθμός σελίδων 240
EAN 9780632055326
ISBN 0632055324
Κωδικός Libristo 04900088
ΕΕκδοτικός οίκος John Wiley and Sons Ltd
Βάρος 654
Διαστάσεις 180 x 255 x 17
Χαρίστε αυτό το βιβλίο σήμερα
Είναι εύκολο
1 Προσθέστε το βιβλίο στο καλάθι σας και επιλέξτε παράδοση ως δώρο 2 Ως ανταμοιβή θα σας στείλουμε ένα κουπόνι 3 Το βιβλίο θα φτάσει στη διεύθυνση του παραλήπτη

Είσοδος

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό στο Libristo; Δημιουργήστε τον τώρα!

 
υποχρεωτικό
υποχρεωτικό

Δεν έχετε λογαριασμό; Αποκτήστε τα οφέλη ενός λογαριασμού Libristo!

Με έναν λογαριασμό Libristo, θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

Δημιουργία λογαριασμού Libristo