ACS 6.49 DHL courier 9.99 Speedex 5.99 Σημείο ACS 6.49 Elta 3.99 Σημείο Elta 3.99 Box Now 3.99

Technology of Cheesemaking 2e

Γλώσσα ΑγγλικήΑγγλική
Βιβλίο Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
Βιβλίο Technology of Cheesemaking 2e Barry A. Law
Κωδικός Libristo: 01419065
ΕΕκδοτικός οίκος John Wiley and Sons Ltd, Ιούλιος 2010
Now in a fully-revised new edition, this book covers the science and technology underlying cheesemak... Πλήρης περιγραφή
? points 754 b
300.46
Εξωτερικός αποθηκευτικός χώρος Αποστέλλουμε σε 15-20 ημέρες

30 ημέρες για την επιστροφή των προϊόντων


Μπορεί να σας ενδιαφέρει


TOP
Heartstopper Volume 1 Alice Oseman / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 9.68
TOP
Art of Natural Cheesemaking David Asher / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 30.56
World Cheese Book DK / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 28.75
World Encyclopedia of Cheese Juliet Harbutt / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 16.54
The Nintendo GameCube Steven D Holder / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 31.67
Enchanted Tarot Monte Farber / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 12.00
Cheese: Chemistry, Physics and Microbiology P. F. Fox / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 64.16
Fundamentals of Cheese Science Patrick F. Fox / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 251.32
Milk Processing Technology / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 147.40
Manufacturing Yogurt and Fermented Milks 2e Ramesh C. Chandan / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 257.58
Cheeses of Italy: Science and Technology Marco Gobbetti / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 137.92
Dairy Science and Technology / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 146.19
Starter Cultures in Food Production Barbara Speranza / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 240.02
Processed Cheese Science and Technology Mamdouh El-Bakry / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 252.23
Dairy Science and Technology Handbook, Volume 2 Hui / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 364.83

Now in a fully-revised new edition, this book covers the science and technology underlying cheesemaking, as practised today in the manufacture of hard, semi-soft and soft cheeses. Emphasis is placed on the technology, and the science and technology are integrated throughout. Authors also cover research developments likely to have a commercial impact on cheesemaking in the foreseeable future within the areas of molecular genetics, advanced sensor / measurement science, chemometrics, enzymology and flavour chemistry. In order to reflect new issues and challenges that have emerged since publication of the first book, the new chapters are included on milk handling prior to cheesemaking; packaging; and major advances in the control of the end user properties of cheese using key manufacturing parameters and variables.§The volume has been structured to flow through the discrete stages of cheese manufacture in the order in which they are executed in cheese plants - from milk process science, through curd process science, to cheese ripening science and quality assessment.§Overall, the volume provides process technologists, product development specialists, ingredients suppliers, research and development scientists and quality assurance personnel with a complete reference to cheese technology, set against the background of its physical, chemical and biological scientific base.

Πληροφορίες για το βιβλίο

Πλήρες όνομα Technology of Cheesemaking 2e
Συγγραφέας Barry A. Law, A. Y. Tamime
Γλώσσα Αγγλική
Βιβλιοδεσία Βιβλίο - Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
Ημερομηνία έκδοσης 2010
Αριθμός σελίδων 512
EAN 9781405182980
ISBN 1405182989
Κωδικός Libristo 01419065
ΕΕκδοτικός οίκος John Wiley and Sons Ltd
Βάρος 933
Διαστάσεις 180 x 253 x 35
Χαρίστε αυτό το βιβλίο σήμερα
Είναι εύκολο
1 Προσθέστε το βιβλίο στο καλάθι σας και επιλέξτε παράδοση ως δώρο 2 Ως ανταμοιβή θα σας στείλουμε ένα κουπόνι 3 Το βιβλίο θα φτάσει στη διεύθυνση του παραλήπτη

Είσοδος

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό στο Libristo; Δημιουργήστε τον τώρα!

 
υποχρεωτικό
υποχρεωτικό

Δεν έχετε λογαριασμό; Αποκτήστε τα οφέλη ενός λογαριασμού Libristo!

Με έναν λογαριασμό Libristo, θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

Δημιουργία λογαριασμού Libristo