ACS 6.49 DHL courier 9.99 Speedex 5.99 Σημείο ACS 6.49 Elta 3.99 Σημείο Elta 3.99 Box Now 3.99

Technical Mycology - The Utilization of Micro-Organisms in the Arts and Manufactures - Part II Eumycetic Fermentation

Βιβλίο Technical Mycology - The Utilization of Micro-Organisms in the Arts and Manufactures - Part II Eumycetic Fermentation Franz Lafar
Κωδικός Libristo: 12205507
ΕΕκδοτικός οίκος Read Books, Νοέμβριος 2015
This vintage book contains a practical handbook on fermentation and related processes, originally in... Πλήρης περιγραφή
? points 65 b
25.82
Εξωτερικός αποθηκευτικός χώρος Αποστέλλουμε σε 15-20 ημέρες

30 ημέρες για την επιστροφή των προϊόντων


Μπορεί να σας ενδιαφέρει


Contact Juggling James Ernest / Βιβλιοδεσία με σπιράλ
common.buy 19.36
Al-Kitaab fii Tacallum al-cArabiyya Mahmoud Al-Batal / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 87.47
Introduction to Computational Contact Mechanics - A Geometrical Approach Ridvan Izi / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 162.84
Ohmic Contact on Ternary ZnSxSe1-x Epilayers Tsung-Hsiang Shih / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 68.90
Contact and Conflict in Frankish Greece and the Aegean, 1204-1453 / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 211.67
Etymologisches Woerterbuch Der Deutschen Sprache Friedrich Kluge / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 313.98
Undoubtables Wes Locher / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 19.56
Three-Dimensional Contact Problems D.A. Pozharskii / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 162.74
Bible For Girls Speedy Publishing LLC / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 14.62
LANGUAGE: Competence - Change - Contact. SPRACHE: Kompetenz - Kontakt - Wandel Annikki Koskensalo / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 30.56
Hearts and Minds: An Afterschool Program for Developing Reading Literacy and Emotional Intelligence Susanna Palomares / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 25.62

This vintage book contains a practical handbook on fermentation and related processes, originally intended for the use of brewers and distillers, analysts, technical and agricultural chemists, pharmacists, and those with an interest in the industries dependent on fermentation. This volume will appeal to those with an interest in the science of brewing, and would make for a worthy addition to allied collections. Contents include: "General Morphology", "Chemical Composition of the Cell Membrane of Eumycetes", "Mineral Nutrient Materials", "Stimulative Influences-General Remarks on h the Enzymes of Eumycetes", "Morphology and Symptomatology of the Mucors", "Fermentation by Mucors", "The Use of Mucors in the Spirit Industry", et cetera. Many vintage books such as this are increasingly scarce and expensive. We are republishing this volume now in an affordable, modern edition complete with a specially commissioned new introduction on beer brewing.

Πληροφορίες για το βιβλίο

Πλήρες όνομα Technical Mycology - The Utilization of Micro-Organisms in the Arts and Manufactures - Part II Eumycetic Fermentation
Συγγραφέας Franz Lafar
Γλώσσα Αγγλική
Βιβλιοδεσία Βιβλίο - Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
Ημερομηνία έκδοσης 2015
Αριθμός σελίδων 202
EAN 9781473328129
ISBN 1473328128
Κωδικός Libristo 12205507
ΕΕκδοτικός οίκος Read Books
Βάρος 263
Διαστάσεις 140 x 216 x 12

Κατηγορία

Χαρίστε αυτό το βιβλίο σήμερα
Είναι εύκολο
1 Προσθέστε το βιβλίο στο καλάθι σας και επιλέξτε παράδοση ως δώρο 2 Ως ανταμοιβή θα σας στείλουμε ένα κουπόνι 3 Το βιβλίο θα φτάσει στη διεύθυνση του παραλήπτη

Είσοδος

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό στο Libristo; Δημιουργήστε τον τώρα!

 
υποχρεωτικό
υποχρεωτικό

Δεν έχετε λογαριασμό; Αποκτήστε τα οφέλη ενός λογαριασμού Libristo!

Με έναν λογαριασμό Libristo, θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

Δημιουργία λογαριασμού Libristo