ACS 6.49 DHL courier 9.99 Speedex 5.99 Σημείο ACS 6.49 Elta 3.99 Σημείο Elta 3.99 Box Now 3.99

Study Guide to accompany Baking and Pastry: Mastering the Art and Craft 3rd Edition

Γλώσσα ΑγγλικήΑγγλική
Βιβλίο Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
Βιβλίο Study Guide to accompany Baking and Pastry: Mastering the Art and Craft 3rd Edition The Culinary Institute of America (CIA)
Κωδικός Libristo: 04952281
ΕΕκδοτικός οίκος John Wiley & Sons Inc, Απρίλιος 2013
This is the Student Study Guide to accompany Baking and Pastry: Mastering the Art and Craft, 3rd Edi... Πλήρης περιγραφή
? points 116 b
46.20
Εξωτερικός αποθηκευτικός χώρος σε μικρές ποσότητες Αποστέλλουμε σε 11-15 ημέρες

30 ημέρες για την επιστροφή των προϊόντων


Οι πελάτες αγόρασαν επίσης


TOP
Opera Patisserie Cedric Grolet / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 50.54
TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 40.05
TOP
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 44.38
TOP
Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 37.83
TOP
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 22.19
TOP
Elements of Dessert Francisco J Migoya / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 54.68
TOP
Sweet Yotam Ottolenghi / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 34.40
TOP
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 97.05
TOP
Flowers Cedric Grolet / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 50.54
TOP
Professional Pastry Chef - Fundamentals of Baking and Pastry 4e Bo Friberg / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 79.40
Dominique Ansel: Secret Recipes from the World Famous New York Bakery Dominique Ansel / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 28.75
Pierre Herme: Chocolate Pierre Herme / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 22.99
French Pastry at the Ritz Paris / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 30.06
Ratio Michael Ruhlman / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 11.69
Modern French Pastry Cheryl Wakerhauser / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 22.59
The Art of French Pastry Jacquy Pfeiffer / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 38.23

This is the Student Study Guide to accompany Baking and Pastry: Mastering the Art and Craft, 3rd Edition.

Praised by top pastry chefs and bakers as "an indispensable guide" and "the ultimate baking and pastry reference," the latest edition of Baking and Pastry from The Culinary Institute of America improves upon the last with more than 300 new recipes, photographs, and illustrations, and completely revised and up-to-date information on creating spectacular breads and desserts. Covering the full range of the baking and pastry arts and widely used by professionals and readers who want to bake like professionals, this book offers detailed, accessible instructions on the techniques for everything from yeast breads, pastry doughs, quick breads, breakfast pastries, and savory items to cookies, pies, cakes, frozen desserts, custards, soufflés, and chocolates. In addition, this revised edition features new information on sustainability and seasonality along with new material on plated desserts, special-occasion cakes, wedding cakes, décor techniques, savory and breakfast pastries, and volume production, making it the most comprehensive baking and pastry manual on the market.

  • Named "Best Book: Professional Kitchen" at the International Association of Culinary Professionals (IACP) Cookbook Awards
  • Established by its first two editions as a lifelong kitchen reference for professional pastry chefs
  • Includes more than 900 recipes and 645 color photographs and illustrations

Πληροφορίες για το βιβλίο

Πλήρες όνομα Study Guide to accompany Baking and Pastry: Mastering the Art and Craft 3rd Edition
Γλώσσα Αγγλική
Βιβλιοδεσία Βιβλίο - Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
Ημερομηνία έκδοσης 2013
Αριθμός σελίδων 128
EAN 9781118712825
ISBN 111871282X
Κωδικός Libristo 04952281
ΕΕκδοτικός οίκος John Wiley & Sons Inc
Βάρος 342
Διαστάσεις 216 x 280 x 10
Χαρίστε αυτό το βιβλίο σήμερα
Είναι εύκολο
1 Προσθέστε το βιβλίο στο καλάθι σας και επιλέξτε παράδοση ως δώρο 2 Ως ανταμοιβή θα σας στείλουμε ένα κουπόνι 3 Το βιβλίο θα φτάσει στη διεύθυνση του παραλήπτη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει


TOP
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 33.29
TOP
Little Tarts Meike Schaling / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 23.10
TOP
Flash on English for Specific Purposes Catrin E. Morris / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 8.57
TOP
French Patisserie Ecole Ferrandi / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 51.65
TOP
Nordic Baking Book Magnus Nilsson / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 50.34
TOP
How Baking Works - Exploring the Fundamentals of Baking Science, 3e Paula I. Figoni / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 48.72
TOP
Japanese Patisserie James Campbell / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 18.86
TOP
Baking and Pastry - - Mastering the Art and Craft, 3e Culinary Institute of America (CIA) / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 79.90
TOP
Marketing for Hospitality and Tourism, Global Edition PHILIP KOTLER / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 73.85
Lune (Special Edition): Croissants All Day, All Night / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 61.54
Professional Baking, 8th Edition Wayne Gisslen / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 171.21
Advanced Art of Pastry R. A. Chlebana / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 66.18
Professional Chef, Ninth Edition The Culinary Institute of America (CIA) / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 46.71
Plating for Gold - A Decade of Desserts from the World and National Pastry Team Championships Tish Boyle / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 44.79
Patisserie Melanie DuPuis / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 45.70

Είσοδος

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό στο Libristo; Δημιουργήστε τον τώρα!

 
υποχρεωτικό
υποχρεωτικό

Δεν έχετε λογαριασμό; Αποκτήστε τα οφέλη ενός λογαριασμού Libristo!

Με έναν λογαριασμό Libristo, θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

Δημιουργία λογαριασμού Libristo