ACS 6.49 DHL courier 9.99 Speedex 5.99 Σημείο ACS 6.49 Elta 3.99 Σημείο Elta 3.99 Box Now 3.99

Starter Cultures in Food Production

Γλώσσα ΑγγλικήΑγγλική
Βιβλίο Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
Βιβλίο Starter Cultures in Food Production Barbara Speranza
Κωδικός Libristo: 10000401
ΕΕκδοτικός οίκος John Wiley & Sons Inc, Φεβρουάριος 2017
This book aims to describe the most recent insights into starter cultures. The book will open with a... Πλήρης περιγραφή
? points 602 b
240.02
Εξωτερικός αποθηκευτικός χώρος σε μικρές ποσότητες Αποστέλλουμε σε 11-15 ημέρες

30 ημέρες για την επιστροφή των προϊόντων


Μπορεί να σας ενδιαφέρει


Confectionery Science and Technology Richard W Hartel / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 160.62
Technology of Cheesemaking 2e Barry A. Law / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 300.46
The Construction of Ecological Civilization in China Kaizhong Yang / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 209.35
Cheeses of Italy: Science and Technology Marco Gobbetti / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 137.92
Die Aufloesung Von Aktienfonds Bjorn Zollenkop / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 75.46
Eschatologie und Schoepfung Martin Evang / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 281.09
Investigations on Mesoscale Structure in Gas-Solid Fluidization and Heterogeneous Drag Model Cheng Chen / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 54.68
Dairy Product Technology Recent Advances K. Muthuchelian / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 102.30
Nachlieferungen zu meinem Leben Johann George Scheffner / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 14.62
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ
Discovery and Decision: Rebecca Bryant / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 73.95
Bakery Technology and Engineering Samuel A. Matz / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 251.32
Bakery Science and Cereal Technology Neelam Khetarpaul / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 82.12
Collected Papers James Meade V4 / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 69.81
Love & Life Sherlock K Pippins / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 8.77

This book aims to describe the most recent insights into starter cultures. The book will open with a brief description of the current selection protocols and industrial production of starter cultures. After a first section focusing on the innovative research aspects of starter cultures in food production, the second section will include case studies for the selection of new starter cultures for different food products: sourdough and cereal based foods, table olives and vegetables, dairy and meat products, fish and wine. The final chapters will be devoted to the role of lactic acid bacteria in alkaline fermentations and ethnic fermented foods.§§What makes it different?§A book describing the new ideas in the field of starter cultures and some case-studies for their application, could provide a tentative answer to the emerging issue facing food producers and researchers of how to use starter cultures and how a microorganism could play a significant role in the complex process of food innovation.

Πληροφορίες για το βιβλίο

Πλήρες όνομα Starter Cultures in Food Production
Συγγραφέας Barbara Speranza
Γλώσσα Αγγλική
Βιβλιοδεσία Βιβλίο - Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
Ημερομηνία έκδοσης 2017
Αριθμός σελίδων 440
EAN 9781118933763
ISBN 1118933761
Κωδικός Libristo 10000401
ΕΕκδοτικός οίκος John Wiley & Sons Inc
Βάρος 990
Διαστάσεις 252 x 179 x 25
Χαρίστε αυτό το βιβλίο σήμερα
Είναι εύκολο
1 Προσθέστε το βιβλίο στο καλάθι σας και επιλέξτε παράδοση ως δώρο 2 Ως ανταμοιβή θα σας στείλουμε ένα κουπόνι 3 Το βιβλίο θα φτάσει στη διεύθυνση του παραλήπτη

Είσοδος

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό στο Libristo; Δημιουργήστε τον τώρα!

 
υποχρεωτικό
υποχρεωτικό

Δεν έχετε λογαριασμό; Αποκτήστε τα οφέλη ενός λογαριασμού Libristo!

Με έναν λογαριασμό Libristo, θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

Δημιουργία λογαριασμού Libristo