ACS 6.49 DHL courier 9.99 Speedex 5.99 Σημείο ACS 6.49 Elta 3.99 Σημείο Elta 3.99 Box Now 3.99

Γλώσσα ΑγγλικήΑγγλική
Βιβλίο Βιβλίο
Βιβλίο Salumi Michael Ruhlman
Κωδικός Libristo: 01202125
ΕΕκδοτικός οίκος WW Norton & Co, Οκτώβριος 2012
The authors behind Charcuterie delve into the world of drying and curing meat, offering 100 recipes... Πλήρης περιγραφή
? points 90 b
35.71
Εξωτερικός αποθηκευτικός χώρος σε μικρές ποσότητες Αποστέλλουμε σε 11-15 ημέρες

30 ημέρες για την επιστροφή των προϊόντων


Οι πελάτες αγόρασαν επίσης


TOP
The Silver Spoon Alberto Capatti / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 49.13
Charcuterie Michael Ruhlman / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 34.80
All Things Jerky Andy Lightbody / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 13.61
Vorrat halten Hildegard Rust / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 21.18
Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making Philip Hasheider / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 21.78
Charcuterie Diary PETER J BOOTH / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 71.53
salumi d'Italia 2020 / Βιβλίο
common.buy 22.79
Salami Gerhard Feiner / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 127.02
Charcuterie and French Pork Cookery Jane Grigson / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 17.34
Einmachen & Fermentieren Petra Casparek / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 13.81
Professional Charcuterie John Kinsella / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 85.55
Fleisch selbst trocknen Gerd Wolfgang Sievers / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 19.26

The authors behind Charcuterie delve into the world of drying and curing meat, offering 100 recipes and simplified techniques for making traditional Italian pork salumi--from pancetta, prosciutto and salami to guanicale, coppa and spalla. 35,000 first printing.

Πληροφορίες για το βιβλίο

Πλήρες όνομα Salumi
Συγγραφέας Michael Ruhlman
Γλώσσα Αγγλική
Βιβλιοδεσία Βιβλίο - Βιβλίο
Ημερομηνία έκδοσης 2012
Αριθμός σελίδων 288
EAN 9780393068597
ISBN 0393068595
Κωδικός Libristo 01202125
ΕΕκδοτικός οίκος WW Norton & Co
Βάρος 942
Διαστάσεις 214 x 262 x 30
Χαρίστε αυτό το βιβλίο σήμερα
Είναι εύκολο
1 Προσθέστε το βιβλίο στο καλάθι σας και επιλέξτε παράδοση ως δώρο 2 Ως ανταμοιβή θα σας στείλουμε ένα κουπόνι 3 Το βιβλίο θα φτάσει στη διεύθυνση του παραλήπτη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει


TOP
Five Nights at Freddy's: Survival Logbook Scott Cawthon / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 12.10
TOP
Haikyu!!, Vol. 1 Haruichi Furudate / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 7.36
TOP ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ
Fourth Wing Rebecca Yarros / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 15.73
TOP
Korean BBQ Bill Kim / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 23.70
TOP
Mastering Pizza Marc Vetri / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 27.13
TOP
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 97.05
TOP
Barbecue Sauces, Rubs, and Marinades - Bastes, Butters & Glazes, Too Steven Raichlen / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 17.65
TOP
Pate, Confit, Rillette Brian (SchoolCraft College) Polcyn / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 35.71
Franklin Barbecue Collection Aaron Franklin / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 41.36
Contact High Vikki Tobak / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 33.29
Ratio Michael Ruhlman / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 11.69
Home Production of Quality Meats and Sausages Stanley Marianski / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 28.54
Curing & Smoking Steven Lamb / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 21.88
Recipes from an Italian Butcher collegium / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 37.83
Dry-Curing Pork Hector Kent / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 20.88

Είσοδος

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό στο Libristo; Δημιουργήστε τον τώρα!

 
υποχρεωτικό
υποχρεωτικό

Δεν έχετε λογαριασμό; Αποκτήστε τα οφέλη ενός λογαριασμού Libristo!

Με έναν λογαριασμό Libristo, θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

Δημιουργία λογαριασμού Libristo