ACS 6.49 DHL courier 9.99 Speedex 5.99 Σημείο ACS 6.49 Elta 3.99 Σημείο Elta 3.99 Box Now 3.99

Professional Pastry Chef - Fundamentals of Baking and Pastry 4e

Γλώσσα ΑγγλικήΑγγλική
Βιβλίο Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
Βιβλίο Professional Pastry Chef - Fundamentals of Baking and Pastry 4e Bo Friberg
Κωδικός Libristo: 04085419
ΕΕκδοτικός οίκος John Wiley & Sons Inc, Νοέμβριος 2002
This is the reference of choice for thousands of pastry chefs and home cooks. A favorite of pastry l... Πλήρης περιγραφή
? points 199 b TOP TOP
79.40
Εξωτερικός αποθηκευτικός χώρος σε μικρές ποσότητες Αποστέλλουμε σε 11-15 ημέρες

30 ημέρες για την επιστροφή των προϊόντων


Οι πελάτες αγόρασαν επίσης


TOP
Opera Patisserie Cedric Grolet / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 50.54
TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 40.05
TOP
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 33.29
TOP
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 44.38
TOP
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 22.19
TOP
Baking and Pastry - - Mastering the Art and Craft, 3e Culinary Institute of America (CIA) / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 79.90
Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts French Culinary Institute / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 71.12
Patisserie Melanie DuPuis / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 45.70
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 96.65
Study Guide to accompany Baking and Pastry: Mastering the Art and Craft 3rd Edition The Culinary Institute of America (CIA) / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 46.20

This is the reference of choice for thousands of pastry chefs and home cooks. A favorite of pastry lovers and serious chefs worldwide, "The Professional Pastry Chef" presents comprehensive coverage of basic baking and pastry techniques in a fresh and approachable way. Now skillfully revised and redesigned to meet the needs of today's pastry kitchen, this classic reference is better and easier to use than ever. The new edition contains more than 650 recipes, which offer a new emphasis on American applications of European techniques with yields suitable for restaurant service or for entertaining at home. It shares encyclopedic guidance on everything from mise en place preparation and basic doughs to new chapters covering flatbreads, crackers, and homestyle desserts. Throughout, award winning Executive Pastry Chef Bo Friberg explains not only how to perform procedures, but also the principles behind them, helping readers to build a firm foundation based on understanding rather than memorizing formulas. Illustrated step by step instructions demystify even the most complex techniques and presentations, while 100 vivid color photographs bring finished dishes to life with a sublime touch of visual inspiration. Whether used to develop skills or refine techniques, to gain or simply broaden a repertoire, "The Professional Pastry Chef" is filled with information and ideas for creating mouthwatering baked goods and tantalizing desserts today and for years to come.

Πληροφορίες για το βιβλίο

Πλήρες όνομα Professional Pastry Chef - Fundamentals of Baking and Pastry 4e
Συγγραφέας Bo Friberg
Γλώσσα Αγγλική
Βιβλιοδεσία Βιβλίο - Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
Ημερομηνία έκδοσης 2002
Αριθμός σελίδων 1040
EAN 9780471359258
ISBN 0471359254
Κωδικός Libristo 04085419
ΕΕκδοτικός οίκος John Wiley & Sons Inc
Βάρος 2688
Διαστάσεις 231 x 288 x 55
Χαρίστε αυτό το βιβλίο σήμερα
Είναι εύκολο
1 Προσθέστε το βιβλίο στο καλάθι σας και επιλέξτε παράδοση ως δώρο 2 Ως ανταμοιβή θα σας στείλουμε ένα κουπόνι 3 Το βιβλίο θα φτάσει στη διεύθυνση του παραλήπτη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει


TOP
The Flavor Matrix James Briscione / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 33.29
TOP
Little Tarts Meike Schaling / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 23.10
TOP
Macarons Pierre Herme / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 28.75
TOP
Momofuku David Chang / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 31.07
TOP
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 67.89
TOP
Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 37.83
TOP
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 97.05
TOP
Nordic Cookbook Magnus Nilsson / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 38.94
TOP
Le Cordon Bleu Bakery School / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 40.05
TOP
Urban Jungle: Living and Styling with Plants Igor Josifovic / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 29.55
TOP
Modernist Cuisine at Home Nathan Myhrvold / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 142.46
TOP
Modernist Bread:The Art and Science Nathan Myhrvold / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 493.58
Bouchon Bakery T. Keller / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 49.33
Professional Baking, 8th Edition Wayne Gisslen / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 171.21
Advanced Art of Pastry R. A. Chlebana / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 66.18
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 45.70

Είσοδος

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό στο Libristo; Δημιουργήστε τον τώρα!

 
υποχρεωτικό
υποχρεωτικό

Δεν έχετε λογαριασμό; Αποκτήστε τα οφέλη ενός λογαριασμού Libristo!

Με έναν λογαριασμό Libristo, θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

Δημιουργία λογαριασμού Libristo