ACS 6.49 DHL courier 9.99 Speedex 5.99 Σημείο ACS 6.49 Elta 3.99 Σημείο Elta 3.99 Box Now 3.99

Professional Baking, 8th Edition

Γλώσσα ΑγγλικήΑγγλική
Βιβλίο Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
Βιβλίο Professional Baking, 8th Edition Wayne Gisslen
Κωδικός Libristo: 35827093
ΕΕκδοτικός οίκος John Wiley & Sons Inc, Μάρτιος 2022
A comprehensive and reliable approach to the foundations of baking, ideal for students and early-car... Πλήρης περιγραφή
? points 429 b
171.21
Εξωτερικός αποθηκευτικός χώρος σε μικρές ποσότητες Αποστέλλουμε σε 11-15 ημέρες

30 ημέρες για την επιστροφή των προϊόντων


Οι πελάτες αγόρασαν επίσης


TOP
Opera Patisserie Cedric Grolet / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 50.54
TOP
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 44.38
TOP
French Patisserie Ecole Ferrandi / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 51.65
TOP
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 22.19
TOP
Professional Cooking 9th EMEA Edition Wayne Gisslen / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 73.34
Eli's Cheesecake Cookbook: Remarkable Recipes from a Chicago Legend Elana Schulman / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 26.53

A comprehensive and reliable approach to the foundations of baking, ideal for students and early-career professionalsIn the newly revised Eighth Edition to Professional Baking, best-selling author, Wayne Gisslen, delivers a comprehensive and accessible introduction to baking practices, including the selection of ingredients and proper mixing and baking techniques. The book discusses makeup and assembly, as well as skilled and imaginative decoration and presentation, in a straightforward and learner-friendly style.Each recipe and formula still includes US and metric measurements. The metric measurements have been updated and revised based on the baker's percentages of each ingredient; the strong technique instruction of the formulas and recipes remain unchanged from previous editions. The clear narrative is accompanied by links to technique videos, glossaries and audio pronunciations, math tutorials, and quizzes to assist the student and professional baker in the development of both foundational and more advanced skills.THE NEW EDITION INCLUDES:* Updates to the art program, including new photos, tables, and illustrations throughout the book* Revised and updated formulas and recipes, including new material on emulsions, revisions to the text explaining mixing techniques, no-knead breads, and double hydration* New material and recipes on the construction of entremets and revised material on the Joconde Method and dough laminationThis latest edition of Professional Baking is an indispensable resource for both students of baking and professional chefs seeking a sound theoretical and practical foundation in baking practices.

Πληροφορίες για το βιβλίο

Πλήρες όνομα Professional Baking, 8th Edition
Συγγραφέας Wayne Gisslen
Γλώσσα Αγγλική
Βιβλιοδεσία Βιβλίο - Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
Ημερομηνία έκδοσης 2022
Αριθμός σελίδων 816
EAN 9781119744993
ISBN 1119744997
Κωδικός Libristo 35827093
ΕΕκδοτικός οίκος John Wiley & Sons Inc
Βάρος 2486
Διαστάσεις 286 x 224 x 46
Χαρίστε αυτό το βιβλίο σήμερα
Είναι εύκολο
1 Προσθέστε το βιβλίο στο καλάθι σας και επιλέξτε παράδοση ως δώρο 2 Ως ανταμοιβή θα σας στείλουμε ένα κουπόνι 3 Το βιβλίο θα φτάσει στη διεύθυνση του παραλήπτη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει


TOP
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 29.35
TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 40.05
TOP
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 33.29
TOP
Little Tarts Meike Schaling / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 23.10
TOP
Wafer Paper Cakes Stevi Auble / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 18.45
TOP
Elements of Dessert Francisco J Migoya / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 54.68
TOP
How Baking Works - Exploring the Fundamentals of Baking Science, 3e Paula I. Figoni / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 48.72
TOP
Japanese Patisserie James Campbell / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 18.86
TOP
Baking and Pastry - - Mastering the Art and Craft, 3e Culinary Institute of America (CIA) / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 79.90
TOP
Professional Pastry Chef - Fundamentals of Baking and Pastry 4e Bo Friberg / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 79.40
Larousse Patisserie and Baking / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 48.52
French Pastry at the Ritz Paris / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 30.06
Patisserie: French Pastry Master Class Philippe Urraca / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 40.05
Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts French Culinary Institute / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 71.12
Advanced Art of Pastry R. A. Chlebana / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 66.18

Είσοδος

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό στο Libristo; Δημιουργήστε τον τώρα!

 
υποχρεωτικό
υποχρεωτικό

Δεν έχετε λογαριασμό; Αποκτήστε τα οφέλη ενός λογαριασμού Libristo!

Με έναν λογαριασμό Libristo, θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

Δημιουργία λογαριασμού Libristo