ACS 6.49 DHL courier 9.99 Speedex 5.99 Σημείο ACS 6.49 Elta 3.99 Σημείο Elta 3.99 Box Now 3.99

Probiotic Ice Cream made with Cow milk and Vegetable Extract

Γλώσσα ΑγγλικήΑγγλική
Βιβλίο Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
Βιβλίο Probiotic Ice Cream made with Cow milk and Vegetable Extract Fatemeh Aboulfazli
Κωδικός Libristo: 14210997
ΕΕκδοτικός οίκος LAP Lambert Academic Publishing, Νοέμβριος 2015
This book investigated the survivality of lactobacillus acidophilus and bifidobacterium bifidum and... Πλήρης περιγραφή
? points 154 b
61.44
Εξωτερικός αποθηκευτικός χώρος Αποστέλλουμε σε 9-11 ημέρες

30 ημέρες για την επιστροφή των προϊόντων


Μπορεί να σας ενδιαφέρει


TOP
Professional Pastry Chef - Fundamentals of Baking and Pastry 4e Bo Friberg / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 79.40
Beethoven in America Michael Broyles / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 48.02
Wilhelm Meisters Wanderjahre Johann Wolfgang Von Goethe / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 25.62
Vinhos da Austrália: O guia definitivo para voc? entender os vinhos australianos Alessandra Esteves / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 10.58
A-Z of Limericks Trevor P Morley / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 12.10

This book investigated the survivality of lactobacillus acidophilus and bifidobacterium bifidum and physico chemical properties of non fermented and fermented ice cream made with cow milk, soybean extract and coconut milk individually and in combination. In general, this study has provided much valuable evidence on how vegetable extracts can alter ice cream physical properties and to what extent the survival of probiotics in ice cream can be enhance. Vegetable extracts, in addition to their capability to increase the nutritional and health benefits of ice cream, can improve the survival of probiotics during 90 days of frozen storage and after being subjected to simulated gastric and intestinal digestions. Hence, non fermented and fermented ice creams made with vegetable extracts have the potential to be used as new functional food in dairy industry because they provide customized technofunctionality such as the enhancement in viscosity, emulsification and melting resistance with minimal change to the taste and also improve health-related and nutritional aspects.

Πληροφορίες για το βιβλίο

Πλήρες όνομα Probiotic Ice Cream made with Cow milk and Vegetable Extract
Γλώσσα Αγγλική
Βιβλιοδεσία Βιβλίο - Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
Ημερομηνία έκδοσης 2016
Αριθμός σελίδων 192
EAN 9783659793097
Κωδικός Libristo 14210997
ΕΕκδοτικός οίκος LAP Lambert Academic Publishing
Βάρος 302
Διαστάσεις 150 x 220 x 11
Χαρίστε αυτό το βιβλίο σήμερα
Είναι εύκολο
1 Προσθέστε το βιβλίο στο καλάθι σας και επιλέξτε παράδοση ως δώρο 2 Ως ανταμοιβή θα σας στείλουμε ένα κουπόνι 3 Το βιβλίο θα φτάσει στη διεύθυνση του παραλήπτη

Είσοδος

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό στο Libristo; Δημιουργήστε τον τώρα!

 
υποχρεωτικό
υποχρεωτικό

Δεν έχετε λογαριασμό; Αποκτήστε τα οφέλη ενός λογαριασμού Libristo!

Με έναν λογαριασμό Libristo, θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

Δημιουργία λογαριασμού Libristo