ACS 6.49 DHL courier 9.99 Speedex 5.99 Σημείο ACS 6.49 Elta 3.99 Σημείο Elta 3.99 Box Now 3.99

Payard Desserts

Γλώσσα ΑγγλικήΑγγλική
Βιβλίο Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
Βιβλίο Payard Desserts Francois Payard
Κωδικός Libristo: 02088717
ΕΕκδοτικός οίκος Houghton Mifflin Harcourt Publishing Company, Οκτώβριος 2013
A new cookbook featuring nearly 100 amazing plated desserts from legendary pastry chef Francois Paya... Πλήρης περιγραφή
? points 100 b
39.74
50% πιθανότητα θα ψάξουμε όλο τον κόσμο Πότε θα λάβω το βιβλίο;

30 ημέρες για την επιστροφή των προϊόντων


Μπορεί να σας ενδιαφέρει


TOP
Macarons Pierre Herme / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 28.75
TOP
Tartine Bread Chad Robertson / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 32.48
TOP
Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 37.83
TOP
Professional Pastry Chef - Fundamentals of Baking and Pastry 4e Bo Friberg / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 79.40
Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts French Culinary Institute / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 71.12
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 45.70
Fat Duck Cookbook Heston Blumenthal / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 60.12
Because You Died Vera Brittain / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 12.80
Isaac Newton James Gleick / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 12.80
Laduree Michelle Lerouet / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 60.63
Geology for Civil Engineers A. C. Mclean / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 134.49
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ
Ottolenghi: The Cookbook Yotam Ottolenghi / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 29.86
How to Cook Norma Macmillan / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 6.04
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ
Ral Grad, Vol. 2 Tsuneo Takano / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 8.06
Good Housekeeping Easy to Make! Pies, Pies, Pies Good Housekeeping Institute / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 9.07

A new cookbook featuring nearly 100 amazing plated desserts from legendary pastry chef Francois Payard. In this new book from legendary pastry chef Francois Payard, professional pastry chefs and serious home bakers will learn how to prepare pastry and other plated desserts that rival the best in the world. These recipes have been developed and perfected by Payard over twenty years, from his early days as a pastry chef in France to his current position as an American culinary icon. Each recipe is a singular work of art, combining thrilling and often surprising flavors with innovative, modern techniques to create unforgettable masterpieces like Blueberry Pavlova with Warm Blueberry Coulis, Olive Olive Macaron with Olive Oil Sorbet, Dark Chocolate Souffle with Pistachio Ice Cream, and Crepes Filled with Orange Parfait and Candied Orange. Throughout the book, Payard includes priceless advice on choosing ingredients and equipment and composing perfectly plated desserts, as well personal anecdotes from his long career working in many of the world's finest pastry kitchens. Combining Payard's baking and pastry techniques with the engaging, straightforward writing style of Boyle, this book is technical enough for professional bakers yet accessible enough for serious home baking enthusiasts.

Πληροφορίες για το βιβλίο

Πλήρες όνομα Payard Desserts
Συγγραφέας Francois Payard
Γλώσσα Αγγλική
Βιβλιοδεσία Βιβλίο - Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
Ημερομηνία έκδοσης 2013
Αριθμός σελίδων 368
EAN 9781118435892
ISBN 1118435893
Κωδικός Libristo 02088717
ΕΕκδοτικός οίκος Houghton Mifflin Harcourt Publishing Company
Βάρος 1518
Διαστάσεις 210 x 257 x 32
Χαρίστε αυτό το βιβλίο σήμερα
Είναι εύκολο
1 Προσθέστε το βιβλίο στο καλάθι σας και επιλέξτε παράδοση ως δώρο 2 Ως ανταμοιβή θα σας στείλουμε ένα κουπόνι 3 Το βιβλίο θα φτάσει στη διεύθυνση του παραλήπτη

Είσοδος

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό στο Libristo; Δημιουργήστε τον τώρα!

 
υποχρεωτικό
υποχρεωτικό

Δεν έχετε λογαριασμό; Αποκτήστε τα οφέλη ενός λογαριασμού Libristo!

Με έναν λογαριασμό Libristo, θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

Δημιουργία λογαριασμού Libristo