ACS 6.49 DHL courier 9.99 Speedex 5.99 Σημείο ACS 6.49 Elta 3.99 Σημείο Elta 3.99 Box Now 3.99

Phytochemical analysis of fruit extracts of Baccaurea courtallensis and evaluation of cholesterol lowering property

Γλώσσα ΑγγλικήΑγγλική
Βιβλίο Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
Βιβλίο Phytochemical analysis of fruit extracts of Baccaurea courtallensis and evaluation of cholesterol lowering property Prem Jose Vazhacharickal
Κωδικός Libristo: 16822947
ΕΕκδοτικός οίκος Grin Publishing, Νοέμβριος 2016
Scientific Study from the year 2017 in the subject Chemistry - Bio-chemistry, grade: 1.5, Mar August... Πλήρης περιγραφή
? points 103 b
41.26
Εξωτερικός αποθηκευτικός χώρος Αποστέλλουμε σε 15-20 ημέρες

30 ημέρες για την επιστροφή των προϊόντων


Μπορεί να σας ενδιαφέρει


Islam and Peace Hayati Aydin / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 53.06
Short Stories: Realities Horizon MR Wilford Fuller B / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 7.56
Boating Llewelyn Pritchard Ma / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 13.61
Układanka Mickey and the Roadster Racers 21 / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 6.35
elementary treatise on human anatomy Joseph Leidy / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 62.45
Back to Life: ...finding the dream Clodagh Whelan / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 14.01
Angel Seed Michael J Davis / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 13.61
Time Before God Shahin Tahmasebi / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 25.62

Scientific Study from the year 2017 in the subject Chemistry - Bio-chemistry, grade: 1.5, Mar Augusthinose College, language: English, abstract: The experiment was carried out to extract and analyze the phytochemical constituents of the Baccaurea courtallensis fruit and to find out the cholesterol lowering efficacy of the extract. The water extracts of Baccaurea courtallensis fruits were subjected to preliminary phytochemical analysis and they showed the presence of alkaloids, flavonoids, terpenoids, saponins, phlobatannins, coumarin, anthocyanin, leucoanthocyanin, phenols and carbohydrates. The extract was evaluated for cholesterol lowering efficiency against different fatty food materials like egg yolk, pork and chicken fat, ghee and cod liver oil by Zak's method. The maximum efficiency was observed on egg yolk and chicken fat followed by pork fat and ghee. In cod liver oil no beneficial change were noticed.

Πληροφορίες για το βιβλίο

Πλήρες όνομα Phytochemical analysis of fruit extracts of Baccaurea courtallensis and evaluation of cholesterol lowering property
Γλώσσα Αγγλική
Βιβλιοδεσία Βιβλίο - Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
Ημερομηνία έκδοσης 2017
Αριθμός σελίδων 32
EAN 9783668486584
ISBN 3668486581
Κωδικός Libristo 16822947
ΕΕκδοτικός οίκος Grin Publishing
Βάρος 60
Διαστάσεις 148 x 210 x 2
Χαρίστε αυτό το βιβλίο σήμερα
Είναι εύκολο
1 Προσθέστε το βιβλίο στο καλάθι σας και επιλέξτε παράδοση ως δώρο 2 Ως ανταμοιβή θα σας στείλουμε ένα κουπόνι 3 Το βιβλίο θα φτάσει στη διεύθυνση του παραλήπτη

Είσοδος

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό στο Libristo; Δημιουργήστε τον τώρα!

 
υποχρεωτικό
υποχρεωτικό

Δεν έχετε λογαριασμό; Αποκτήστε τα οφέλη ενός λογαριασμού Libristo!

Με έναν λογαριασμό Libristo, θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

Δημιουργία λογαριασμού Libristo