ACS 6.49 DHL courier 9.99 Speedex 5.99 Σημείο ACS 6.49 Elta 3.99 Σημείο Elta 3.99 Box Now 3.99

Novel Food Fermentation Technologies

Γλώσσα ΑγγλικήΑγγλική
Βιβλίο Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
Βιβλίο Novel Food Fermentation Technologies Kumari Shikha Ojha
Κωδικός Libristo: 12821338
ΕΕκδοτικός οίκος Springer International Publishing AG, Οκτώβριος 2016
Novel Food Fermentation Technologies provides a comprehensive overview of innovations in food fermen... Πλήρης περιγραφή
? points 488 b
194.62
Εξωτερικός αποθηκευτικός χώρος σε μικρές ποσότητες Αποστέλλουμε σε 13-16 ημέρες

30 ημέρες για την επιστροφή των προϊόντων


Μπορεί να σας ενδιαφέρει


Cuaderno interior Ricardo Virtanen / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 22.99
Poetik der Renaissance Karl Borinski / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 44.69
elementare Arithmetik in ihrer wissenschaftlichen Begrundung und praktischen Anwendung Bernard Isidore CLASEN / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 33.29

Novel Food Fermentation Technologies provides a comprehensive overview of innovations in food fermentation technologies and their application. Current novel technologies for microbial culture production and preservation are covered in detail, as are fermentation techniques for the production of bioactives from various food matrices, including food processing by-products and waste. Readers are provided with a close look at thermal and non-thermal technologies applicable to fermented food products. The text covers immobilization, microencapsulation technologies, and novel preservation techniques for cultures in fermentation. In-depth studies of high pressure processing, pulsed electric field, power ultrasound and gamma irradiation in fermentation are provided in addition to novel thermal and non-thermal technologies and process analytical techniques. A wide variety of fermented products are covered, including meat, marine-based, grain-based, dairy, and vegetable-based products. Current technologies for extraction of bioactives are examined, as are current innovations in fermented food packaging. Readers are presented with current and future challenges in food fermentation as well. As a comprehensive reference for food fermentation, this work provides up-to-date insights into emerging fermentation technologies which facilitate the processing of wholesome and safe food products.

Πληροφορίες για το βιβλίο

Πλήρες όνομα Novel Food Fermentation Technologies
Συγγραφέας Kumari Shikha Ojha, Brijesh K. Tiwari
Γλώσσα Αγγλική
Βιβλιοδεσία Βιβλίο - Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
Ημερομηνία έκδοσης 2016
Αριθμός σελίδων 340
EAN 9783319424552
ISBN 3319424556
Κωδικός Libristo 12821338
ΕΕκδοτικός οίκος Springer International Publishing AG
Βάρος 6506
Διαστάσεις 155 x 235 x 23
Χαρίστε αυτό το βιβλίο σήμερα
Είναι εύκολο
1 Προσθέστε το βιβλίο στο καλάθι σας και επιλέξτε παράδοση ως δώρο 2 Ως ανταμοιβή θα σας στείλουμε ένα κουπόνι 3 Το βιβλίο θα φτάσει στη διεύθυνση του παραλήπτη

Είσοδος

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό στο Libristo; Δημιουργήστε τον τώρα!

 
υποχρεωτικό
υποχρεωτικό

Δεν έχετε λογαριασμό; Αποκτήστε τα οφέλη ενός λογαριασμού Libristo!

Με έναν λογαριασμό Libristo, θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

Δημιουργία λογαριασμού Libristo