ACS 6.49 DHL courier 9.99 Speedex 5.99 Σημείο ACS 6.49 Elta 3.99 Σημείο Elta 3.99 Box Now 3.99

New Developments in Food Microbiology Research

Γλώσσα ΑγγλικήΑγγλική
Βιβλίο Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
Βιβλίο New Developments in Food Microbiology Research
Κωδικός Libristo: 06435409
ΕΕκδοτικός οίκος Nova Science Publishers Inc, Δεκέμβριος 2007
Presents international research in the field of food microbiology. This book includes physiology, ge... Πλήρης περιγραφή
? points 675 b
269.28
50% πιθανότητα θα ψάξουμε όλο τον κόσμο Πότε θα λάβω το βιβλίο;

30 ημέρες για την επιστροφή των προϊόντων


Μπορεί να σας ενδιαφέρει


Japan from War to Peace / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 53.16
Secrets of Vastushastra R.D. Mahatme / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 9.17
Second Language Teacher Education Diane J. Tedick / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 94.03

Presents international research in the field of food microbiology. This book includes physiology, genetics, biochemistry, and behaviour of microorganisms that are either used to make foods or that represent safety or quality problems; and, effects of preservatives, processes, and packaging systems on the microbiology of foods.

Πληροφορίες για το βιβλίο

Πλήρες όνομα New Developments in Food Microbiology Research
Γλώσσα Αγγλική
Βιβλιοδεσία Βιβλίο - Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
Ημερομηνία έκδοσης 2007
Αριθμός σελίδων 228
EAN 9781600217654
ISBN 9781600217654
Κωδικός Libristo 06435409
ΕΕκδοτικός οίκος Nova Science Publishers Inc
Βάρος 676
Διαστάσεις 187 x 266 x 21
Χαρίστε αυτό το βιβλίο σήμερα
Είναι εύκολο
1 Προσθέστε το βιβλίο στο καλάθι σας και επιλέξτε παράδοση ως δώρο 2 Ως ανταμοιβή θα σας στείλουμε ένα κουπόνι 3 Το βιβλίο θα φτάσει στη διεύθυνση του παραλήπτη

Είσοδος

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό στο Libristo; Δημιουργήστε τον τώρα!

 
υποχρεωτικό
υποχρεωτικό

Δεν έχετε λογαριασμό; Αποκτήστε τα οφέλη ενός λογαριασμού Libristo!

Με έναν λογαριασμό Libristo, θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

Δημιουργία λογαριασμού Libristo