ACS 6.49 DHL courier 9.99 Speedex 5.99 Σημείο ACS 6.49 Elta 3.99 Σημείο Elta 3.99 Box Now 3.99

Modernist Bread:The Art and Science

Γλώσσα ΑγγλικήΑγγλική
Βιβλίο Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
Βιβλίο Modernist Bread:The Art and Science Nathan Myhrvold
Κωδικός Libristo: 15795544
ΕΕκδοτικός οίκος The Cooking Lab, Νοέμβριος 2017
Modernist Bread: The Art and Science is a revolutionary new understanding of one of the most importa... Πλήρης περιγραφή
? points 1238 b TOP TOP
493.58
Εξωτερικός αποθηκευτικός χώρος Αποστέλλουμε σε 4-6 ημέρες

30 ημέρες για την επιστροφή των προϊόντων


Οι πελάτες αγόρασαν επίσης


TOP
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 67.89
TOP
In Search Of The Perfect Loaf Samuel Fromartz / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 16.03
TOP
Modernist Pizza Francisco Migoya / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 328.91
TOP
Modernist Cuisine at Home Nathan Myhrvold / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 142.46

Modernist Bread: The Art and Science is a revolutionary new understanding of one of the most important staples of the human diet. Created by the team that published the award-winning Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking, this massive treasury of practical knowledge and groundbreaking techniques captures over four years of independent research and collaborations with leading industry professionals; the result is the most in-depth look at bread to date. - Stunning photography brings the complete story of bread to life across five volumes-uncover its incredible history, loaves from every corner of the world, and the breath-taking beauty of scientific phenomena at work above and below the crust. In addition, you will discover innovative recipes and techniques developed by the Modernist Cuisine team that have not been published anywhere else. The set contains more than 1,500 traditional and avant-garde recipes, as well as a wire-bound kitchen manual so that you can easily bring all of the recipes into the kitchen in one compact collection. Spanning over 2,300 pages, Modernist Bread will become an invaluable resource for anyone who has a thirst for knowledge about bread or wants to advance their craft. - This book is a call to arms for any baker-whether you are a strict traditionalist, avid modernist, home baker, restaurant chef, or an artisanal baker-to embrace the possibilities of invention and follow your inspiration to make breads in your own way.

Πληροφορίες για το βιβλίο

Πλήρες όνομα Modernist Bread:The Art and Science
Συγγραφέας Nathan Myhrvold, Francisco Migoya
Γλώσσα Αγγλική
Βιβλιοδεσία Βιβλίο - Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
Ημερομηνία έκδοσης 2017
Αριθμός σελίδων 2300
EAN 9780982761052
ISBN 0982761058
Κωδικός Libristo 15795544
ΕΕκδοτικός οίκος The Cooking Lab
Βάρος 24000
Διαστάσεις 350 x 350 x 335
Χαρίστε αυτό το βιβλίο σήμερα
Είναι εύκολο
1 Προσθέστε το βιβλίο στο καλάθι σας και επιλέξτε παράδοση ως δώρο 2 Ως ανταμοιβή θα σας στείλουμε ένα κουπόνι 3 Το βιβλίο θα φτάσει στη διεύθυνση του παραλήπτη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει


TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 43.17
TOP
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 36.41
TOP
Perfect Loaf / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 33.29
TOP
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 29.35
TOP
Bianco: Pizza, Pasta, and Other Food I Like Chris Bianco / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 34.09
TOP
Poilane: The Secrets of the World-Famous Bread Bakery Apollonia Poilane / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 33.29
TOP
Tartine Bread Chad Robertson / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 32.48
TOP
It Starts with Us Colleen Hoover / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 16.23
TOP
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 22.19
TOP
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 97.05
TOP
Eleven Madison Park Daniel Humm / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 62.95
TOP
Tartine Book No. 3 Chad Robertson / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 27.13
TOP
Bread Bible Rose Levy Beranbaum / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 34.80
TOP
Modernist Cuisine Nathan Myhrvold / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 692.25
Atelier Crenn: Metamorphosis of Taste Dominique Crenn / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 50.54
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 96.65

Είσοδος

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό στο Libristo; Δημιουργήστε τον τώρα!

 
υποχρεωτικό
υποχρεωτικό

Δεν έχετε λογαριασμό; Αποκτήστε τα οφέλη ενός λογαριασμού Libristo!

Με έναν λογαριασμό Libristo, θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

Δημιουργία λογαριασμού Libristo