ACS 6.49 DHL courier 9.99 Speedex 5.99 Σημείο ACS 6.49 Elta 3.99 Σημείο Elta 3.99 Box Now 3.99

Meat and Meat Products: Technology, Chemistry and Microbiology

Γλώσσα ΑγγλικήΑγγλική
Βιβλίο Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
Βιβλίο Meat and Meat Products: Technology, Chemistry and Microbiology A. Varnam
Κωδικός Libristo: 01386458
ΕΕκδοτικός οίκος Chapman and Hall, Δεκέμβριος 1995
Meat and Meat Products integrates the fundamental disciplines of food science, such as chemistry and... Πλήρης περιγραφή
? points 161 b
64.16
Εξωτερικός αποθηκευτικός χώρος σε μικρές ποσότητες Αποστέλλουμε σε 13-16 ημέρες

30 ημέρες για την επιστροφή των προϊόντων


Μπορεί να σας ενδιαφέρει


Mainské lesy Henry David Thoreau / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 15.93
Circle Peter Lovesey / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 17.95
It's Time to Play Roger Priddy / Leporelo
common.buy 6.65
Alles ausser gewöhnlich Nadine Trefzger / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 57.80
Frontier Within Abe K?bo / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 93.62
Endocrinology Shlomo Melmed / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 159.41
Die Vollmacht. Josef Hupka / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 119.25

Meat and Meat Products integrates the fundamental disciplines of food science, such as chemistry and microbiology, with processing technology and product - related aspects such as criteria for acceptability. The book provides thoroughly integrated and up-to-date coverage of this important food group and by careful use of learning objectives, tables, figures, boxes and exercises, guides the professional and student alike through its user friendly and clear format. The book includes details of conversion of muscle into meat, uncooked, comminuted and re-formed meat products, cured and cooked meats and meat products, fermented meats and frozen and dried meats and meat products. The study of meat and meat products is a major part of most food science and technology courses, and is therefore invaluable to undergraduate students studying these disciplines and to those taking more specialized MSc or other postgraduate courses. As the book provides thorough coverage of all industrial aspects, including control points (HACCP), it is also of great use to food industry employees involved in product development, production management and quality assurance, especially those studying for professional qualifications. Academics involved in teaching elements of this subject and personnel involved in a regulatory capacity should also find this book ideal for their use.

Πληροφορίες για το βιβλίο

Πλήρες όνομα Meat and Meat Products: Technology, Chemistry and Microbiology
Συγγραφέας A. Varnam, J.M. Sutherland
Γλώσσα Αγγλική
Βιβλιοδεσία Βιβλίο - Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
Ημερομηνία έκδοσης 1995
Αριθμός σελίδων 444
EAN 9780412495601
ISBN 0412495600
Κωδικός Libristo 01386458
ΕΕκδοτικός οίκος Chapman and Hall
Βάρος 626
Διαστάσεις 160 x 233 x 24
Χαρίστε αυτό το βιβλίο σήμερα
Είναι εύκολο
1 Προσθέστε το βιβλίο στο καλάθι σας και επιλέξτε παράδοση ως δώρο 2 Ως ανταμοιβή θα σας στείλουμε ένα κουπόνι 3 Το βιβλίο θα φτάσει στη διεύθυνση του παραλήπτη

Είσοδος

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό στο Libristo; Δημιουργήστε τον τώρα!

 
υποχρεωτικό
υποχρεωτικό

Δεν έχετε λογαριασμό; Αποκτήστε τα οφέλη ενός λογαριασμού Libristo!

Με έναν λογαριασμό Libristo, θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

Δημιουργία λογαριασμού Libristo