ACS 6.49 DHL courier 9.99 Speedex 5.99 Σημείο ACS 6.49 Elta 3.99 Σημείο Elta 3.99 Box Now 3.99

Les Eclairs

Γλώσσα ΓαλλικήΓαλλική
Βιβλίο Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
Βιβλίο Les Eclairs Christophe Adam
Κωδικός Libristo: 34529361
Réaliser des éclairs beaux comme ceux de Christophe Adam demande une certaine technicité. Le grand c... Πλήρης περιγραφή
? points 63 b
25.31
50% πιθανότητα θα ψάξουμε όλο τον κόσμο Πότε θα λάβω το βιβλίο;

30 ημέρες για την επιστροφή των προϊόντων


Μπορεί να σας ενδιαφέρει


TOP
Opera Patisserie Cedric Grolet / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 50.54
TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 40.05
TOP
Little Tarts Meike Schaling / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 23.10
TOP
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 44.38
TOP
Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 37.83
TOP
Wafer Paper Cakes Stevi Auble / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 18.45
TOP
Flowers Cedric Grolet / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 50.54
TOP
Ten Count, Vol. 6 Rihito Takarai / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 11.69
TOP
Les pâtisseries de Mama - Gâteaux & entremets Les pâtisseries de Mama / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 15.53
TOP
Tarts Frederic Anton / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 16.84
Fruits Cédric Grolet / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 47.21
Eclairs. 20 ans de création Christophe Adam / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 58.71
ΠΩΛΗΣΗ
Les pâtisseries de Mama - Tartes & tartelettes Les pâtisseries de Mama / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 12.70
Creative Eclairs Ruth Clemens / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 17.34
Professional Patisserie: For Levels 2, 3 and Professional Chefs Mick Burke / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 60.43
Sweet and Savory Tarts: The Most Delicious Sweet and Savory Tart Recipes Ever! Valeria Ray / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 25.62

Réaliser des éclairs beaux comme ceux de Christophe Adam demande une certaine technicité. Le grand chef pâtissier vous donne ses astuces pour préparer ces petits gâteaux délicieux et colorés step by step.La gamme du Workshop s'agrandit avec ce nouveau titre en pâtisserie proposé par LE chef pâtissier de référence sur ce sujet.ERRATUM - Les ingrédients de la pâte à choux (p. 20) sont les suivants : 16CL d'eau. 16CL de lait entier. 6G de sucre. 160G de beurre en petits morceaux. 4G de sel. 8G de vanille liquide. 160G de farine T55. 5 à 8 œufs entiers (280G).

Πληροφορίες για το βιβλίο

Πλήρες όνομα Les Eclairs
Συγγραφέας Christophe Adam
Γλώσσα Γαλλική
Βιβλιοδεσία Βιβλίο - Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
EAN 9782732470436
Κωδικός Libristo 34529361
Χαρίστε αυτό το βιβλίο σήμερα
Είναι εύκολο
1 Προσθέστε το βιβλίο στο καλάθι σας και επιλέξτε παράδοση ως δώρο 2 Ως ανταμοιβή θα σας στείλουμε ένα κουπόνι 3 Το βιβλίο θα φτάσει στη διεύθυνση του παραλήπτη

Είσοδος

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό στο Libristo; Δημιουργήστε τον τώρα!

 
υποχρεωτικό
υποχρεωτικό

Δεν έχετε λογαριασμό; Αποκτήστε τα οφέλη ενός λογαριασμού Libristo!

Με έναν λογαριασμό Libristo, θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

Δημιουργία λογαριασμού Libristo