ACS 6.49 DHL courier 9.99 Speedex 5.99 Σημείο ACS 6.49 Elta 3.99 Σημείο Elta 3.99 Box Now 3.99

Γλώσσα ΑγγλικήΑγγλική
Βιβλίο Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
Βιβλίο Koji Alchemy Rich Shih
Κωδικός Libristo: 25071351
ΕΕκδοτικός οίκος Chelsea Green Publishing Co, Ιούνιος 2020
The first book devoted to processes, concepts, and recipes for fermenting and culturing foods with k... Πλήρης περιγραφή
? points 77 b TOP TOP
30.56
Εξωτερικός αποθηκευτικός χώρος Αποστέλλουμε σε 13-18 ημέρες

30 ημέρες για την επιστροφή των προϊόντων


Οι πελάτες αγόρασαν επίσης


TOP
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 33.29
TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 43.17
TOP
The Art of Fermentation Sandor Ellix Katz / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 34.40
TOP
Noma 2.0 René Redzepi / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 60.93
TOP
Japan, The Cookbook Nancy Singleton Hachisu / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 44.38
TOP
Sauces James Peterson / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 55.99
TOP
Eleven Madison Park Daniel Humm / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 62.95
TOP
Chicken and Charcoal Matt Abergel / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 36.82
Wildcrafting Brewer Pascal Baudar / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 26.43
Wildcrafted Fermentation / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 26.43
Home Production of Quality Meats and Sausages Stanley Marianski / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 28.54
Modern Preserver Kylee Newton / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 28.75
Molecular Gastronomy - Scientific Cuisine Demystified Jose Sanchez / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 56.29

The first book devoted to processes, concepts, and recipes for fermenting and culturing foods with koji, the microbe behind the delicious, umami flavors of soy sauce, miso, mirin, and so many of the ingredients that underpin Japanese cuisine

Πληροφορίες για το βιβλίο

Πλήρες όνομα Koji Alchemy
Συγγραφέας Rich Shih, Sandor Ellix Katz
Γλώσσα Αγγλική
Βιβλιοδεσία Βιβλίο - Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
Ημερομηνία έκδοσης 2020
Αριθμός σελίδων 352
EAN 9781603588683
ISBN 160358868X
Κωδικός Libristo 25071351
ΕΕκδοτικός οίκος Chelsea Green Publishing Co
Βάρος 800
Διαστάσεις 235 x 186 x 36
Χαρίστε αυτό το βιβλίο σήμερα
Είναι εύκολο
1 Προσθέστε το βιβλίο στο καλάθι σας και επιλέξτε παράδοση ως δώρο 2 Ως ανταμοιβή θα σας στείλουμε ένα κουπόνι 3 Το βιβλίο θα φτάσει στη διεύθυνση του παραλήπτη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει


TOP
The Creative Act Rick Rubin / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 26.93
TOP
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 33.29
TOP
The Flavor Matrix James Briscione / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 33.29
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 79.60
TOP
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 13.41
TOP
Japanese Cooking: A Simple Art Shizuo Tsuji / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 37.32
TOP
Art and Science of Sushi Hidemi Sato / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 26.43
TOP
Botanical Drawing Penny Brown / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 15.12
TOP
Bread Is Gold Massimo Bottura / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 35.61
TOP
Momofuku David Chang / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 31.07
TOP
Unofficial Ghibli Cookbook / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 26.63
TOP
Piet Oudolf At Work Noel Kingsbury / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 68.50
TOP
Fish Butchery: Mastering the Catch, Cut, and Craft / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 36.51
TOP
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 97.05
TOP
Real Alchemy Capt. Robert Allen Bartlett / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 17.65
TOP
Taoist Inner Alchemy: Master Huang Yuanji's Guide to the Way of Meditation Huang Yuanji / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 20.07

Είσοδος

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό στο Libristo; Δημιουργήστε τον τώρα!

 
υποχρεωτικό
υποχρεωτικό

Δεν έχετε λογαριασμό; Αποκτήστε τα οφέλη ενός λογαριασμού Libristo!

Με έναν λογαριασμό Libristo, θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

Δημιουργία λογαριασμού Libristo