ACS 6.49 DHL courier 9.99 Speedex 5.99 Σημείο ACS 6.49 Elta 3.99 Σημείο Elta 3.99 Box Now 3.99

Introduction to Food Chemistry

Γλώσσα ΑγγλικήΑγγλική
Βιβλίο Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
Βιβλίο Introduction to Food Chemistry Vassilis Kontogiorgos
Κωδικός Libristo: 42081877
ΕΕκδοτικός οίκος Springer Nature Switzerland AG, Δεκέμβριος 2022
The complexity of food chemistry makes it a challenging subject for students studying in a food scie... Πλήρης περιγραφή
? points 204 b
81.21
Εξωτερικός αποθηκευτικός χώρος Αποστέλλουμε σε 3-5 ημέρες

30 ημέρες για την επιστροφή των προϊόντων


Μπορεί να σας ενδιαφέρει


Inorganic Chemistry CATHERIN HOUSECROFT / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 76.67
Differential Equations and Linear Algebra Gilbert Strang / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 70.62
Essentials of Food Science Vickie A. Vaclavik / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 74.45
Chemistry and Biochemistry of Food / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 93.72
Essentials of Food Chemistry Jianquan Kan / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 75.46
Principles of Food Chemistry John M. Deman / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 121.57
Food Chemistry / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 151.54
The Chemistry Of Food and Nutrition / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 13.01

The complexity of food chemistry makes it a challenging subject for students studying in a food science course. Although there are excellent food chemistry books available in the market they have two major flaws: they are either encyclopedic or they are not pitched correctly to undergraduate food science students. The first problem creates difficulties for students to identify what is important and how much they need to know. The second problem arises when the book is written by authors that are not food scientists (e.g., chemists), they are not academics that are engaged with teaching or they are not sufficiently qualified to teach. In this case, it is difficult to find links between the chemistry of foods and its relevance to applications or, quite frequently, future employment prospects of the student. Introduction to Food Chemistry bridges this gap in the relevant literature, as it employs the latest pedagogical theories in textbook writing to present the subject to students with broad range of cognitive skills. This book presents specific learning objectives for each chapter and is self-contained so students will not need to search for essential information outside the textbook. To support learning, the book has:

Πληροφορίες για το βιβλίο

Πλήρες όνομα Introduction to Food Chemistry
Συγγραφέας Vassilis Kontogiorgos
Γλώσσα Αγγλική
Βιβλιοδεσία Βιβλίο - Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
Ημερομηνία έκδοσης 2022
Αριθμός σελίδων 205
EAN 9783030856441
Κωδικός Libristo 42081877
ΕΕκδοτικός οίκος Springer Nature Switzerland AG
Βάρος 338
Διαστάσεις 155 x 235 x 12
Χαρίστε αυτό το βιβλίο σήμερα
Είναι εύκολο
1 Προσθέστε το βιβλίο στο καλάθι σας και επιλέξτε παράδοση ως δώρο 2 Ως ανταμοιβή θα σας στείλουμε ένα κουπόνι 3 Το βιβλίο θα φτάσει στη διεύθυνση του παραλήπτη

Είσοδος

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό στο Libristo; Δημιουργήστε τον τώρα!

 
υποχρεωτικό
υποχρεωτικό

Δεν έχετε λογαριασμό; Αποκτήστε τα οφέλη ενός λογαριασμού Libristo!

Με έναν λογαριασμό Libristo, θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

Δημιουργία λογαριασμού Libristo