ACS 6.49 DHL courier 9.99 Speedex 5.99 Σημείο ACS 6.49 Elta 3.99 Σημείο Elta 3.99 Box Now 3.99

Home Sausage Making, 4th Edition: From Fresh and Cooked to Smoked, Dried, and Cured: 100 Specialty Recipes

Γλώσσα ΑγγλικήΑγγλική
Βιβλίο Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
Βιβλίο Home Sausage Making, 4th Edition: From Fresh and Cooked to Smoked, Dried, and Cured: 100 Specialty Recipes Charles G. Reavis
Κωδικός Libristo: 15728355
ΕΕκδοτικός οίκος STOREY PUB, Αύγουστος 2017
Home Sausage Making is the most comprehensive go-to reference on the subject -- and the re-designed... Πλήρης περιγραφή
? points 75 b
30.06
Εξωτερικός αποθηκευτικός χώρος σε μικρές ποσότητες Αποστέλλουμε σε 11-15 ημέρες

30 ημέρες για την επιστροφή των προϊόντων


Οι πελάτες αγόρασαν επίσης


Home Production of Quality Meats and Sausages Stanley Marianski / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 28.54
Art of Making Fermented Sausages Stanley Marianski / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 18.05

Home Sausage Making is the most comprehensive go-to reference on the subject -- and the re-designed fourth edition is better than ever, with 60 percent new and updated recipes, the most current guidelines for popular charcuterie techniques such as d

Πληροφορίες για το βιβλίο

Πλήρες όνομα Home Sausage Making, 4th Edition: From Fresh and Cooked to Smoked, Dried, and Cured: 100 Specialty Recipes
Γλώσσα Αγγλική
Βιβλιοδεσία Βιβλίο - Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
Ημερομηνία έκδοσης 2017
Αριθμός σελίδων 376
EAN 9781612129853
ISBN 1612129854
Κωδικός Libristo 15728355
ΕΕκδοτικός οίκος STOREY PUB
Βάρος 1200
Διαστάσεις 208 x 231 x 25
Χαρίστε αυτό το βιβλίο σήμερα
Είναι εύκολο
1 Προσθέστε το βιβλίο στο καλάθι σας και επιλέξτε παράδοση ως δώρο 2 Ως ανταμοιβή θα σας στείλουμε ένα κουπόνι 3 Το βιβλίο θα φτάσει στη διεύθυνση του παραλήπτη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει


TOP
Elder Scrolls: The Official Cookbook Chelsea Monroe Cassel / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 29.35
TOP
Franklin Barbecue Aaron Franklin / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 25.31
TOP
Dutch in 3 Months with Free Audio App DK / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 11.69
TOP
In the Charcuterie Taylor Boetticher / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 33.29
Homemade Sausage James Peisker / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 22.99
Complete Art and Science of Sausage Making Tonia Reinhard / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 24.91
Traditional Old English (British) Recipes Bettina Thomas-Smith / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 10.58
Home Sausage Making, 4th Edition Charles G. Reavis / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 21.78
Julia and the Shark Tom de Freston / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 8.77
Salami Gerhard Feiner / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 127.02
Eataly: All About Pizza, Pane & Panini Eataly / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 20.57
Advanced Business English Guide / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 27.33
Ultimate Guide to Butchering, Smoking, Curing, Sausage, and Jerky Making Philip Hasheider / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 22.99
Ibuprofen / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 375.83
Sausage Making Ryan Farr / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 31.47

Είσοδος

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό στο Libristo; Δημιουργήστε τον τώρα!

 
υποχρεωτικό
υποχρεωτικό

Δεν έχετε λογαριασμό; Αποκτήστε τα οφέλη ενός λογαριασμού Libristo!

Με έναν λογαριασμό Libristo, θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

Δημιουργία λογαριασμού Libristo