ACS 6.49 DHL courier 9.99 Speedex 5.99 Σημείο ACS 6.49 Elta 3.99 Σημείο Elta 3.99 Box Now 3.99

Home Production of Quality Meats and Sausages

Γλώσσα ΑγγλικήΑγγλική
Βιβλίο Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
Βιβλίο Home Production of Quality Meats and Sausages Stanley Marianski
Κωδικός Libristo: 04462118
ΕΕκδοτικός οίκος Bookmagic, Ιούλιος 2010
Home Production of Quality Meats and Sausages - The Making of a Sausage Maker. There has been a need... Πλήρης περιγραφή
? points 72 b
28.54
Εξωτερικός αποθηκευτικός χώρος Αποστέλλουμε σε 13-18 ημέρες

30 ημέρες για την επιστροφή των προϊόντων


Οι πελάτες αγόρασαν επίσης


TOP
Koji Alchemy Rich Shih / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 30.56
Forage, Harvest, Feast Marie Viljoen / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 34.80
Art of Making Fermented Sausages Stanley Marianski / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 18.05
Homemade Sausage James Peisker / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 22.99

Home Production of Quality Meats and Sausages - The Making of a Sausage Maker. There has been a need for a comprehensive one-volume reference on the manufacture of meats and sausages at home. There are many cookbooks loaded with recipes which do not build

Πληροφορίες για το βιβλίο

Πλήρες όνομα Home Production of Quality Meats and Sausages
Συγγραφέας Stanley Marianski
Γλώσσα Αγγλική
Βιβλιοδεσία Βιβλίο - Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
Ημερομηνία έκδοσης 2010
Αριθμός σελίδων 710
EAN 9780982426739
ISBN 0982426739
Κωδικός Libristo 04462118
ΕΕκδοτικός οίκος Bookmagic
Βάρος 1008
Διαστάσεις 153 x 228 x 37
Χαρίστε αυτό το βιβλίο σήμερα
Είναι εύκολο
1 Προσθέστε το βιβλίο στο καλάθι σας και επιλέξτε παράδοση ως δώρο 2 Ως ανταμοιβή θα σας στείλουμε ένα κουπόνι 3 Το βιβλίο θα φτάσει στη διεύθυνση του παραλήπτη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει


TOP
Ignite Me Tahereh Mafi / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 9.47
TOP
The Flavor Matrix James Briscione / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 33.29
TOP
The Wok J. Kenji López-Alt / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 44.38
TOP
Kitchen Banana Yoshimoto / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 10.69
TOP
Killers of the Flower Moon David Grann / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 8.77
TOP
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 67.89
TOP
Banana Fish, Vol. 1 Akimi Yoshida / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 9.47
TOP
Araki: Tokyo Lucky Hole Nobuyoshi Araki / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 22.19
TOP
How Baking Works - Exploring the Fundamentals of Baking Science, 3e Paula I. Figoni / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 48.72
TOP
The Sourdough School: The Ground-Breaking Guide to Making Gut-Friendly Bread Vanessa Kimbell / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 26.43
TOP
Ultimate Guide to Home Butchering MONTE BURCH / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 17.44
Salumi Michael Ruhlman / Βιβλίο
common.buy 35.71
Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making Philip Hasheider / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 21.78
Dry-Curing Pork Hector Kent / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 20.88
Salami Gerhard Feiner / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 127.02
Polish Sausages, Authentic Recipes And Instructions Stanley Marianski / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 18.05

Είσοδος

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό στο Libristo; Δημιουργήστε τον τώρα!

 
υποχρεωτικό
υποχρεωτικό

Δεν έχετε λογαριασμό; Αποκτήστε τα οφέλη ενός λογαριασμού Libristo!

Με έναν λογαριασμό Libristo, θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

Δημιουργία λογαριασμού Libristo