ACS 6.49 DHL courier 9.99 Speedex 5.99 Σημείο ACS 6.49 Elta 3.99 Σημείο Elta 3.99 Box Now 3.99

Hard to Swallow

Γλώσσα ΑγγλικήΑγγλική
Βιβλίο Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
Βιβλίο Hard to Swallow Richard W. Lacey
Κωδικός Libristo: 02020299
ΕΕκδοτικός οίκος Cambridge University Press, Ιούνιος 2008
You are what you eat, or are you? What is in food? Where does it come from? Richard Lacey, Professor... Πλήρης περιγραφή
? points 151 b
60.23
Εξωτερικός αποθηκευτικός χώρος Αποστέλλουμε σε 9-12 ημέρες

30 ημέρες για την επιστροφή των προϊόντων


Μπορεί να σας ενδιαφέρει


Haydn Studies W. Dean Sutcliffe / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 64.67
Weil ich Will liebe Colleen Hoover / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 11.19
Epic Adventure of Nhamo the Manyika Warrior and his Sexy Wife Chipo Denton Chikura / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 17.55
Die Exportmoeglichkeiten Der Deutschen Maschinenindustrie Fritz Reuter / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 69.81
George Eliot's Life, as Related in her Letters and Journals George EliotJohn Walter Cross / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 76.37
Contiguity of Probability Measures George G. Roussas / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 64.67
Vestiges of the Natural History of Creation Robert Chambers / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 49.93
Klo- und Pinkel-Knigge 2100 Horst Hanisch / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 19.46
FastSLAM Michael Montemerlo / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 126.51
Johannes-Evangelium Michael Junge / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 18.56
Literature, Amusement, and Technology in the Great Depression William Solomon / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 59.12
Naturliche Schoepfungsgeschichte Ernst Haeckel / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 68.90
inversion extranjera directa (IED) en Colombia Barraza Perpinan Zully Leonor / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 47.11

You are what you eat, or are you? What is in food? Where does it come from? Richard Lacey, Professor of Microbiology at Leeds University and a popular media critic on food issues, takes the reader on a culinary exploration into the world of food. Blending science and humour, Richard Lacey stimulates us to question the future, to think about the nature of what we eat and where it comes from. Professor Lacey is on the side of the consumer, you and I, as he reveals the sinister sides of food production and the dangers lurking in the kitchen.The reader is served up with a feast of practical tips on the handling of food. But food is fun too! Our taste buds work overtime as we are shown how to enjoy food that is both delicious, healthy and safe.

Πληροφορίες για το βιβλίο

Πλήρες όνομα Hard to Swallow
Συγγραφέας Richard W. Lacey
Γλώσσα Αγγλική
Βιβλιοδεσία Βιβλίο - Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
Ημερομηνία έκδοσης 2008
Αριθμός σελίδων 356
EAN 9780521064941
ISBN 0521064945
Κωδικός Libristo 02020299
ΕΕκδοτικός οίκος Cambridge University Press
Βάρος 544
Διαστάσεις 157 x 231 x 22
Χαρίστε αυτό το βιβλίο σήμερα
Είναι εύκολο
1 Προσθέστε το βιβλίο στο καλάθι σας και επιλέξτε παράδοση ως δώρο 2 Ως ανταμοιβή θα σας στείλουμε ένα κουπόνι 3 Το βιβλίο θα φτάσει στη διεύθυνση του παραλήπτη

Είσοδος

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό στο Libristo; Δημιουργήστε τον τώρα!

 
υποχρεωτικό
υποχρεωτικό

Δεν έχετε λογαριασμό; Αποκτήστε τα οφέλη ενός λογαριασμού Libristo!

Με έναν λογαριασμό Libristo, θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

Δημιουργία λογαριασμού Libristo