ACS 6.49 DHL courier 9.99 Speedex 5.99 Σημείο ACS 6.49 Elta 3.99 Σημείο Elta 3.99 Box Now 3.99

Handbook of Meat, Poultry and Seafood Quality

Γλώσσα ΑγγλικήΑγγλική
Βιβλίο Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
Βιβλίο Handbook of Meat, Poultry and Seafood Quality L. eo M. L. Nollet
Κωδικός Libristo: 01389118
ΕΕκδοτικός οίκος John Wiley & Sons Inc, Ιούλιος 2012
A great need exists for valuable information on factors affecting the quality of animal related prod... Πλήρης περιγραφή
? points 658 b
262.42
Εξωτερικός αποθηκευτικός χώρος Αποστέλλουμε σε 15-20 ημέρες

30 ημέρες για την επιστροφή των προϊόντων


Μπορεί να σας ενδιαφέρει


TOP
Creole Gumbo and All That Jazz A New Orleans Seafood Cookbook Howard Mitcham / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 19.66
Seafood Simple / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 29.35
Oxford Living Grammar: Pre-Intermediate: Student's Book Pack MARK HARRISON / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 55.48
Kara Mor, poslední čaroděj ze země Kůd Ivan Vičar / Λίστα
common.buy 6.75
Provincetown Seafood Cookbook Billy Mitcham / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 20.17
Economics of Climate Change: The Contribution of Forestry Projects Wolfram Kägi / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 126.51
Higher Education: Handbook of Theory and Research J.C. Smart / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 251.32
Rechnungslegung und Unsicherheit. Otto A. Altenburger / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 73.64
Congostium Luis Eduardo Cortés / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 22.19
Print Writing Flash Kids / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 6.14
Murder Mysteries 1: Mondays Are Murder Tanya Landman / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 8.26
Creative Strategies Mario Pricken / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 71.43
Leerstandsproblematik bei gewerblichen Immobilien Marco Althaus / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 39.14
Revolutionary Politics and the Cuban Working Class Maurice Zeitlin / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 167.28
Savannah Classic Seafood Janice Shay / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 15.93
Quality Assurance in Seafood Processing: A Practical Guide A. David Bonnell / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 126.51

A great need exists for valuable information on factors affecting the quality of animal related products. The second edition of Handbook of Meat, Poultry and Seafood Quality, focuses exclusively on quality aspects of products of animal origin, in depth discussions and recent developments in beef, pork, poultry, and seafood quality, updated sensory evaluation of different meat products, revised microbiological aspects of different meat products. Also, included are new chapters on packaging, new chapters and discussion of fresh and frozen products, new aspects of shelf life and recent developments in research of meat tainting. This second edition is a single source for up-to-date and key information on all aspects of quality parameters of muscle foods is a must have. The reader will have at hand in one focused volume covering key information on muscle foods quality.

Πληροφορίες για το βιβλίο

Πλήρες όνομα Handbook of Meat, Poultry and Seafood Quality
Γλώσσα Αγγλική
Βιβλιοδεσία Βιβλίο - Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
Ημερομηνία έκδοσης 2012
Αριθμός σελίδων 576
EAN 9780470958322
ISBN 0470958324
Κωδικός Libristo 01389118
ΕΕκδοτικός οίκος John Wiley & Sons Inc
Βάρος 1260
Διαστάσεις 308 x 183 x 31
Χαρίστε αυτό το βιβλίο σήμερα
Είναι εύκολο
1 Προσθέστε το βιβλίο στο καλάθι σας και επιλέξτε παράδοση ως δώρο 2 Ως ανταμοιβή θα σας στείλουμε ένα κουπόνι 3 Το βιβλίο θα φτάσει στη διεύθυνση του παραλήπτη

Είσοδος

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό στο Libristo; Δημιουργήστε τον τώρα!

 
υποχρεωτικό
υποχρεωτικό

Δεν έχετε λογαριασμό; Αποκτήστε τα οφέλη ενός λογαριασμού Libristo!

Με έναν λογαριασμό Libristo, θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

Δημιουργία λογαριασμού Libristo