ACS 6.49 DHL courier 9.99 Speedex 5.99 Σημείο ACS 6.49 Elta 3.99 Σημείο Elta 3.99 Box Now 3.99

French Provincial Cooking

Βιβλίο French Provincial Cooking Elizabeth David
Κωδικός Libristo: 04023342
ΕΕκδοτικός οίκος Penguin Books, Απρίλιος 1998
"French Provincial Cooking" is Elizabeth David's classic work on French regional cuisine. Providing... Πλήρης περιγραφή
? points 43 b
17.34
Εξωτερικός αποθηκευτικός χώρος Αποστέλλουμε σε 3-5 ημέρες

30 ημέρες για την επιστροφή των προϊόντων


Οι πελάτες αγόρασαν επίσης


TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 43.17
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 79.60
TOP
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 13.41
TOP
Mastering the Art of French Cooking, Vol.2 Julia Childová / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 17.75
TOP
Momofuku David Chang / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 31.07
TOP
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 34.40
TOP
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 51.65
TOP
Noma René Redzepi / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 53.16
TOP
Eleven Madison Park Daniel Humm / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 62.95
TOP
Complete Bocuse Paul Bocuse / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 32.48
TOP
Tartine Book No. 3 Chad Robertson / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 27.13
TOP
Jacques Pepin New Complete Techniques Jacques Pepin / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 38.23
TOP
Ottolenghi Yotam Ottolenghi / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 29.35
Bouchon Bakery T. Keller / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 49.33
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ
Vegan: The Cookbook Jean-Christian Jury / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 42.77

"French Provincial Cooking" is Elizabeth David's classic work on French regional cuisine. Providing simple recipes like omelettes, souffles, soups and salads, it also offers more complex fare such as pates, cassoulets, roasts and puddings. First published in 1960, it is readable, inspiring and entertainingly informative. "French Provincial Cooking" by Elizabeth David is the perfect place to go for anyone wanting to bring a little France into their home. "Not only did she transform the way we cooked but she is a delight to read". ("Express on Sunday"). "Britain's most inspirational food writer". ("Independent"). "When you read Elizabeth David, you get perfect pitch. There is an understanding and evocation of flavours, colours, scents and places that lights up the page". ("Guardian"). Elizabeth David (1913-1992) is the woman who changed the face of British cooking. Having travelled widely during the Second World War, she introduced post-war Britain to the sun-drenched delights of the Mediterranean and her recipes brought new flavours and aromas into kitchens across Britain. After her classic first book "Mediterranean Food" followed more bestsellers, including "French Country Cooking", "Summer Cooking", "French Provincial Cooking", "Italian Food", "Elizabeth David's Christmas" and "At Elizabeth David's Table".

Πληροφορίες για το βιβλίο

Πλήρες όνομα French Provincial Cooking
Συγγραφέας Elizabeth David
Γλώσσα Αγγλική
Βιβλιοδεσία Βιβλίο - Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
Ημερομηνία έκδοσης 1998
Αριθμός σελίδων 592
EAN 9780140273267
ISBN 0140273263
Κωδικός Libristo 04023342
ΕΕκδοτικός οίκος Penguin Books
Βάρος 402
Διαστάσεις 129 x 197 x 36
Χαρίστε αυτό το βιβλίο σήμερα
Είναι εύκολο
1 Προσθέστε το βιβλίο στο καλάθι σας και επιλέξτε παράδοση ως δώρο 2 Ως ανταμοιβή θα σας στείλουμε ένα κουπόνι 3 Το βιβλίο θα φτάσει στη διεύθυνση του παραλήπτη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει


TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 41.36
TOP
White Heat 25 Marco Pierre White / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 34.40
TOP
Bread Is Gold Massimo Bottura / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 35.61
TOP
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 97.05
TOP
Under Pressure Thomas Keller / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 62.95
TOP
Modernist Cuisine at Home Nathan Myhrvold / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 142.46
Ratio Michael Ruhlman / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 11.69
Cooking for Geeks, 2e Jeff Potter / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 38.23
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 45.70
Culinary Artistry A Dorenburg / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 25.82
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 96.65
Quay Peter Gilmore / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 45.70
Escoffier H L Cracknell / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 175.05
Science of Good Cooking Cook'S Illustrated / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 53.77
Minimalist Baker's Everyday Cooking Dana Shultz / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 30.86
French Provincial Cooking Elizabeth David / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 17.34

Είσοδος

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό στο Libristo; Δημιουργήστε τον τώρα!

 
υποχρεωτικό
υποχρεωτικό

Δεν έχετε λογαριασμό; Αποκτήστε τα οφέλη ενός λογαριασμού Libristo!

Με έναν λογαριασμό Libristo, θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

Δημιουργία λογαριασμού Libristo