ACS 6.49 DHL courier 9.99 Speedex 5.99 Σημείο ACS 6.49 Elta 3.99 Σημείο Elta 3.99 Box Now 3.99

French Country Cooking

Γλώσσα ΑγγλικήΑγγλική
Βιβλίο Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
Βιβλίο French Country Cooking Elizabeth David
Κωδικός Libristo: 04372288
ΕΕκδοτικός οίκος Grub Street Publishing, Ιούνιος 2011
First published sixty years ago while food rationing was still in force, Elizabeth David used this b... Πλήρης περιγραφή
? points 43 b
17.34
50% πιθανότητα θα ψάξουμε όλο τον κόσμο Πότε θα λάβω το βιβλίο;

30 ημέρες για την επιστροφή των προϊόντων


Μπορεί να σας ενδιαφέρει


TOP
Seven Taoist Masters Eva Wong / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 16.84
High: Everything You Want to Know about Drugs, Alcohol and Addiction Nic Sheff / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 10.08
The Basic Needs of a Woman in Labour Ruth Ehrhardt / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 12.50
High: Everything You Ever Wanted to Know About Drugs, Alcohol and Addiction David Sheff / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 15.23
Efficient R Programming Colin Gillespie / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 34.90
French Provincial Cooking Elizabeth David / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 17.34
Best Of Rod Stewart / Βιβλίο
common.buy 23.70
Jane Austen Cookbook Maggie Black / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 14.01
Carnivoran Evolution Anjali Goswami / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 42.17
Houseplant Success Jackie Matthews / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 4.93
Titanic 100th Anniversary Edition Stephanie Barczewski / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 60.63
Secret Law of Attraction Gregory Garcia / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 31.77
Essential Sustainable Home Design Chris Magwood / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 39.04
Archi-Nature Wim Pauwels / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 95.14
Treasure Island - Special Student Edition Robert Louis Stevenson / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 13.81
Gerhard Richter Ortrud Westheider / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 60.63

First published sixty years ago while food rationing was still in force, Elizabeth David used this book to introduce to the nation's bland palate, ingredients and recipes previously undiscovered in post-war Britain. Many people of that era had never experienced anything other than British cooking - meat, two veg and a nice steamed pudding. She starts by setting the record straight: 'Those who care to look for it will find the justification of France's culinary reputation in the provinces, at the riverside inns, in unknown cafes...in sea port bistros...and nowadays in cafes routiers, the lorry-drivers' restaurants. In such places the most interesting food of France is to be found'. For having lived with a French family while studying over there, she was able to bring first-hand knowledge to this short yet concise guide to provincial French cooking. She starts with a chapter on the Batterie de Cuisine. But it's the collection of regional recipes that follow that made this book such a treat for 1950s Britain; divided into sections on soups, fish, eggs, luncheon, supper and family dishes, meat, poultry, game, vegetables, salads, sauces and sweets, she gives an entertaining and informative introduction to each. "French Country Cooking" reveals the immense diversity of the cuisine through recipes that range from a primitive peasant soup of the Basque country to the refined Lyonnaise dish of Poulet a la Creme. To those used to the traditional format of recipe writing the book will come as something of a surprise since Elizabeth David weaves the ingredients into the methods complete with details of the region, tradition and people. Elizabeth David's acclaimed writings are often cited as an inspiration by many of today's leading chefs, as well as home cooks, and are essential to any serious cookery book collection. The following are other hardback editions of Elizabeth David published by Grub Street: "French Provincial Cooking, "Spices, Salt & Aromatics in the English Kitchen", "English Bread & Yeast Cookery", "An Omelette and a Glass of Wine", "A South Wind Through the Kitchen" and "Elizabeth David Classics".

Πληροφορίες για το βιβλίο

Πλήρες όνομα French Country Cooking
Συγγραφέας Elizabeth David
Γλώσσα Αγγλική
Βιβλιοδεσία Βιβλίο - Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
Ημερομηνία έκδοσης 2011
Αριθμός σελίδων 208
EAN 9781908117052
ISBN 1908117052
Κωδικός Libristo 04372288
ΕΕκδοτικός οίκος Grub Street Publishing
Βάρος 440
Διαστάσεις 199 x 141 x 18
Χαρίστε αυτό το βιβλίο σήμερα
Είναι εύκολο
1 Προσθέστε το βιβλίο στο καλάθι σας και επιλέξτε παράδοση ως δώρο 2 Ως ανταμοιβή θα σας στείλουμε ένα κουπόνι 3 Το βιβλίο θα φτάσει στη διεύθυνση του παραλήπτη

Είσοδος

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό στο Libristo; Δημιουργήστε τον τώρα!

 
υποχρεωτικό
υποχρεωτικό

Δεν έχετε λογαριασμό; Αποκτήστε τα οφέλη ενός λογαριασμού Libristo!

Με έναν λογαριασμό Libristo, θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

Δημιουργία λογαριασμού Libristo