ACS 6.49 DHL courier 9.99 Speedex 5.99 Σημείο ACS 6.49 Elta 3.99 Σημείο Elta 3.99 Box Now 3.99

Encyclopedia of Chocolate: Essential Recipes and Techniques

Γλώσσα ΑγγλικήΑγγλική
Βιβλίο Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
Βιβλίο Encyclopedia of Chocolate: Essential Recipes and Techniques FREDERIC BAU
Κωδικός Libristo: 18810207
ΕΕκδοτικός οίκος Editions Flammarion, Απρίλιος 2018
The Valrhona cooking school presents everything the amateur or professional baker needs to learn abo... Πλήρης περιγραφή
? points 72 b ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ
28.64
Αναμενόμενη ανατύπωση Άγνωστος όρος Άγνωστος όρος

30 ημέρες για την επιστροφή των προϊόντων


Οι πελάτες αγόρασαν επίσης


TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 40.05
TOP
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 33.29
TOP
Little Tarts Meike Schaling / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 23.10
TOP
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 22.19
TOP
Japanese Patisserie James Campbell / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 18.86
TOP
Book on Pie: Everything You Need to Know to Bake Perfect Pies Mark Weinberg / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 32.08
Chocolate Ferrandi Paris / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 27.13
Pierre Herme: Chocolate Pierre Herme / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 22.99
And a Bottle of Rum Wayne Curtis / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 16.84
Le Cordon Bleu Chocolate Bible Le Cordon Bleu / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 40.05
Rum Isabel Boons / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 31.37
Art of the Chocolatier - From Classic Confections to Sensational Showpieces Ewald Notter / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 54.68
Chocolate Kirsten Tibballs / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 23.10
ΠΩΛΗΣΗ
Making Chocolate Todd Masonis / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 25.31
Fleurs Cédric Grolet / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 54.17
Bean to Bar Chocolate Megan Giller / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 17.65

The Valrhona cooking school presents everything the amateur or professional baker needs to learn about cooking with chocolate.
   
One hundred fundamental techniques and more than a hundred recipes are explained with step-by-step photographs and clear instructions. Home chefs will learn chocolate basics (tempering, ganaches,pralines), baker’s secrets (marbling, faultless cake crusts, beating egg whites), and how to make candy fillings, decorations, doughs, cream and mousse bases, ice creams and sorbets, and sauces. Bakers can refer back to these building blocks as they progress with an increasing level of expertise through recipes from icing and cookie dough to macaroons and impressive mounted desserts.
 
Recipes include the great classics (Black Forest cake, profiteroles), tarts and tartlets (chocolate-pear, nut caramel), shared delights, teatime treats (chocolate-vanilla waffles, brownies), iced desserts (chocolate cappuccino parfait, raspberry meringue with hot chocolate sauce), special-occasion splurges (dark chocolate fondue, hazelnut-praline Yule log), candies and confections (truffles, lollipops, chocolate-covered cherries), and savory dishes using chocolate.

Visual dictionaries of basic equipment and commonly used ingredients, tips for conserving chocolate,a guide to cocoa content, a glossary, and detailed indexes complete the volume.

Πληροφορίες για το βιβλίο

Πλήρες όνομα Encyclopedia of Chocolate: Essential Recipes and Techniques
Συγγραφέας FREDERIC BAU
Γλώσσα Αγγλική
Βιβλιοδεσία Βιβλίο - Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
Ημερομηνία έκδοσης 2018
Αριθμός σελίδων 416
EAN 9782080203663
ISBN 9782080203663
Κωδικός Libristo 18810207
ΕΕκδοτικός οίκος Editions Flammarion
Βάρος 1526
Διαστάσεις 198 x 247 x 33
Χαρίστε αυτό το βιβλίο σήμερα
Είναι εύκολο
1 Προσθέστε το βιβλίο στο καλάθι σας και επιλέξτε παράδοση ως δώρο 2 Ως ανταμοιβή θα σας στείλουμε ένα κουπόνι 3 Το βιβλίο θα φτάσει στη διεύθυνση του παραλήπτη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει


TOP
Gravity Falls Journal 3 Rob Ronzetti / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 17.34
TOP
It Didn't Start With You Mark Wolynn / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 15.02
TOP
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 44.38
TOP
Pasta Grannies: The Official Cookbook Vicki Bennison / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 27.13
TOP
No Excuses! Brian Tracy / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 18.86
TOP
78-Storey Treehouse Andy Griffiths / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 8.67
TOP
Elements of Dessert Francisco J Migoya / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 54.68
TOP
Fangs Sarah Andersen / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 14.01
TOP
Dead Dead Demon's Dededede Destruction, Vol. 2 Inio Asano / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 12.80
TOP
Le Cordon Bleu Bakery School / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 40.05
TOP
Magical Child Joseph Chilton Pearce / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 14.42
TOP
Casa Cacao Jordi Roca / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 40.05
TOP
True History of Chocolate Sophie D. Coe / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 12.80
His Dark Materials, 3 Vols. Philip Pullman / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 22.89

Είσοδος

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό στο Libristo; Δημιουργήστε τον τώρα!

 
υποχρεωτικό
υποχρεωτικό

Δεν έχετε λογαριασμό; Αποκτήστε τα οφέλη ενός λογαριασμού Libristo!

Με έναν λογαριασμό Libristo, θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

Δημιουργία λογαριασμού Libristo