ACS 6.49 DHL courier 9.99 Speedex 5.99 Σημείο ACS 6.49 Elta 3.99 Σημείο Elta 3.99 Box Now 3.99

Enciclopedia del pan casero

Γλώσσα ΙσπανικήΙσπανική
Βιβλίο Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
Βιβλίο Enciclopedia del pan casero FRECHET
Κωδικός Libristo: 36717001
ΕΕκδοτικός οίκος BLUME (Naturart), Αύγουστος 2021
* Elaborar pan en casa consiste en recuperar una técnica ancestral y en seleccionar los ingredientes... Πλήρης περιγραφή
? points 119 b
47.31
Εξωτερικός αποθηκευτικός χώρος Αποστέλλουμε σε 6-10 ημέρες

30 ημέρες για την επιστροφή των προϊόντων


Μπορεί να σας ενδιαφέρει


Guia Completa Para Tu Perro De Montana De Los Pirineos Valentina Fiori / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 17.24
DRAGóN MELLADO, EL SEGURA VALERO / Βιβλίο
common.buy 16.13
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ
Great Glorious Goddamn of It All Josh Ritter / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 21.88
Из истории русских слов А. Аникин / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 12.70
Kritzel-Kratzel-Set (Triceratops) / Παιχνίδι
common.buy 6.65
Curs de catequesi adaptat al catecisme de l'Església catòlica Pujol Balcells / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 5.24
ESTE ES MI PERRITO DK / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 13.81
patrimonialisation du pouvoir en Afrique FOCKSIA DOCKSOU Nathaniel FOCKSIA DOCKSOU / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 47.11

* Elaborar pan en casa consiste en recuperar una técnica ancestral y en seleccionar los ingredientes para obtener un producto sano y delicioso. * Esta enciclopedia explica cómo se crea y se refresca la masa madre natural, los diferentes tipos de harinas y las etapas de la fermentación y, sobre todo, le enseñará a elaborar su pan sin más utensilios que los de cualquier cocina doméstica. * Una auténtica biblia para los amantes de lo casero, con más de cien recetas ilustradas de grandes clásicos, panes salados, dulces y panes de todo el mundo.Incluye un cuaderno práctico que reúne la historia del pan, el pan y la nutrición (índice glucémico, calorías, fibra, gluten, aditivos), los ingredientes (de los cereales a la harina, el agua, la sal, la masa madre natural, la levadura?) y recetas de panes de todo tipo.Su parte técnica contiene numerosas explicaciones detalladas en cuanto a cómo organizarse, el equipo necesario, la gestión del tiempo, los ingredientes y cantidades, amasar, la fermentación, marcar la masa, cocer el pan, conservarlo y aprovechar los restos.

Πληροφορίες για το βιβλίο

Πλήρες όνομα Enciclopedia del pan casero
Συγγραφέας FRECHET, MARIE-LAURE
Γλώσσα Ισπανική
Βιβλιοδεσία Βιβλίο - Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
Ημερομηνία έκδοσης 2021
Αριθμός σελίδων 448
EAN 9788418725128
Κωδικός Libristo 36717001
ΕΕκδοτικός οίκος BLUME (Naturart)
Βάρος 2212
Διαστάσεις 250 x 280
Χαρίστε αυτό το βιβλίο σήμερα
Είναι εύκολο
1 Προσθέστε το βιβλίο στο καλάθι σας και επιλέξτε παράδοση ως δώρο 2 Ως ανταμοιβή θα σας στείλουμε ένα κουπόνι 3 Το βιβλίο θα φτάσει στη διεύθυνση του παραλήπτη

Είσοδος

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό στο Libristo; Δημιουργήστε τον τώρα!

 
υποχρεωτικό
υποχρεωτικό

Δεν έχετε λογαριασμό; Αποκτήστε τα οφέλη ενός λογαριασμού Libristo!

Με έναν λογαριασμό Libristo, θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

Δημιουργία λογαριασμού Libristo