ACS 6.49 DHL courier 9.99 Speedex 5.99 Σημείο ACS 6.49 Elta 3.99 Σημείο Elta 3.99 Box Now 3.99

Elements of Dessert

Γλώσσα ΑγγλικήΑγγλική
Βιβλίο Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
Βιβλίο Elements of Dessert Francisco J Migoya
Κωδικός Libristo: 02069397
ΕΕκδοτικός οίκος John Wiley & Sons Inc, Νοέμβριος 2012
In The Elements of Dessert, renowned pastry chef Francisco Migoya, professor at The Culinary Institu... Πλήρης περιγραφή
? points 137 b TOP TOP
54.68
Εξωτερικός αποθηκευτικός χώρος σε μικρές ποσότητες Αποστέλλουμε σε 11-15 ημέρες

30 ημέρες για την επιστροφή των προϊόντων


Οι πελάτες αγόρασαν επίσης


TOP
The Flavor Matrix James Briscione / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 33.29
TOP
Opera Patisserie Cedric Grolet / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 50.54
TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 40.05
TOP
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 33.29
TOP
Little Tarts Meike Schaling / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 23.10
TOP
Macarons Pierre Herme / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 28.75
TOP
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 44.38
TOP
French Patisserie Ecole Ferrandi / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 51.65
TOP
Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 37.83
TOP
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 22.19
TOP
Wafer Paper Cakes Stevi Auble / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 18.45
TOP
Complete Robuchon Joel Robuchon / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 28.75
BACHOUR BUFFETS 100% BACHOUR / Βιβλίο
common.buy 66.38
Dominique Ansel: Secret Recipes from the World Famous New York Bakery Dominique Ansel / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 28.75
Pierre Herme: Chocolate Pierre Herme / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 22.99
French Pastry at the Ritz Paris / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 30.06

In The Elements of Dessert, renowned pastry chef Francisco Migoya, professor at The Culinary Institute of America, takes you on a guided tour through the innovative flavors, ingredients, and techniques in the thrilling world of desserts. He begins with the fundamental elements--such as mousses, doughs, and ganaches-- revealing in each recipe how to incorporate these building blocks into inventive, unforgettable delicacies. Chef Migoya then explores basic pastry methods and dessert and menu composition principles in 200 recipes and variations in the essential groups of pre-desserts, plated desserts, dessert buffets, passed-around desserts, and cakes and petits fours. Inspirational and instructive photographs display steps, techniques, and finished desserts.

Πληροφορίες για το βιβλίο

Πλήρες όνομα Elements of Dessert
Συγγραφέας Francisco J Migoya
Γλώσσα Αγγλική
Βιβλιοδεσία Βιβλίο - Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
Ημερομηνία έκδοσης 2012
Αριθμός σελίδων 544
EAN 9780470891988
ISBN 047089198X
Κωδικός Libristo 02069397
ΕΕκδοτικός οίκος John Wiley & Sons Inc
Βάρος 2060
Διαστάσεις 226 x 282 x 38
Χαρίστε αυτό το βιβλίο σήμερα
Είναι εύκολο
1 Προσθέστε το βιβλίο στο καλάθι σας και επιλέξτε παράδοση ως δώρο 2 Ως ανταμοιβή θα σας στείλουμε ένα κουπόνι 3 Το βιβλίο θα φτάσει στη διεύθυνση του παραλήπτη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει


TOP
Canapes Eric Treuille / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 23.10
TOP
Flowers Cedric Grolet / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 50.54
TOP
Eleven Madison Park Daniel Humm / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 62.95
TOP
Eleven Madison Park: The Next Chapter Daniel Humm / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 62.95
TOP
Faviken: 4015 Days, Beginning to End / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 48.82
TOP
Italian Artisanal Gelato According to Donata Panciera Donata Panciera / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 59.12
TOP
Cookie Bible / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 33.29
TOP
Modern Sugar Flowers Volume 2 Jacqueline Butler / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 22.99
Professional Baking, 8th Edition Wayne Gisslen / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 171.21
Plating for Gold - A Decade of Desserts from the World and National Pastry Team Championships Tish Boyle / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 44.79
Patisserie Melanie DuPuis / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 45.70
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ
Macarons Pierre Herme / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 17.44
The Art of French Pastry Jacquy Pfeiffer / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 38.23
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ
Patisserie William Curley / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 51.45
Molecular Gastronomy - Scientific Cuisine Demystified Jose Sanchez / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 56.29
Science of Good Cooking Cook'S Illustrated / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 53.77

Είσοδος

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό στο Libristo; Δημιουργήστε τον τώρα!

 
υποχρεωτικό
υποχρεωτικό

Δεν έχετε λογαριασμό; Αποκτήστε τα οφέλη ενός λογαριασμού Libristo!

Με έναν λογαριασμό Libristo, θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

Δημιουργία λογαριασμού Libristo