ACS 6.49 DHL courier 9.99 Speedex 5.99 Σημείο ACS 6.49 Elta 3.99 Σημείο Elta 3.99 Box Now 3.99

Die neueren synthetischen Verfahren der Fettindustrie

Γλώσσα ΓερμανικήΓερμανική
Βιβλίο Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
Βιβλίο Die neueren synthetischen Verfahren der Fettindustrie J. Klimont
Κωδικός Libristo: 02928405
ΕΕκδοτικός οίκος Fachbuchverlag-Dresden, Φεβρουάριος 2016
Fette werden entweder aus tierischen Produkten oder aus Pflanzen (Nutzpflanzen), teilweise auch in d... Πλήρης περιγραφή
? points 70 b
27.74
Εξωτερικός αποθηκευτικός χώρος Αποστέλλουμε σε 6-8 ημέρες

30 ημέρες για την επιστροφή των προϊόντων


Μπορεί να σας ενδιαφέρει


Alias the Dead George Harmon Coxe / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 29.96
Arte Cubano En El Exilio Armando Alvarez Bravo / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 33.29
Business Improvement District Movement Seth A. Grossman / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 211.67
Charlas del Abuelo Juan Jos Roiz De La Parra / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 14.82
33 fix und fertige Vertretungsstunden, Grundschule Ulrike Stolz / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 21.08
Les Nez-Perces H. Émile (Henri Émile) Chevalier / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 49.93
OEuvres De Monsieur De Saint-Évremond Saint-Evremond / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 29.65
Dynamic Identies Ulrike Felsing / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 58.71
Wound Management in Urgent Care Brittany Busse / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 92.51
Alternatives to State-Socialism in Britain Peter Ackers / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 137.92
Jaspar Tristram (Valancourt Classics) A W Clarke / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 28.24

Fette werden entweder aus tierischen Produkten oder aus Pflanzen (Nutzpflanzen), teilweise auch in der chemischen Industrie gewonnen. Tierische Fette werden entweder direkt aus Fettgewebe geschmolzen (Schmalz, Tran, Talg) oder aus Milch (Butter) gewonnen. Die für Lebensmittel verwendeten pflanzlichen Öle und Fette werden aus Ölpflanzen oder Ölsaat durch Pressung oder Extraktion mit Dampf oder Lösungsmitteln gewonnen. Raffination und damit Entfernung unerwünschter Inhaltsstoffe macht die Fette für den Menschen nutzbar. Margarine ist ursprünglich tierischer Herkunft gewesen, wird heutzutage aber durch Hydrierung (Fetthärtung) der C=C-Doppelbindung(en) in den Fettsäureresten pflanzlicher Öle (Sonnenblumenöl, Rapsöl) gewonnen. Die Verwendung von Fetten und Ölen als Nahrungsmittel und in der Nahrungsmittel-Zubereitung sowie in der -Konservierung ist weit verbreitet. (Wiki) Illustriert mit 19 S/W-Abbildungen.§§Nachdruck der Originalauflage von 1916.

Πληροφορίες για το βιβλίο

Πλήρες όνομα Die neueren synthetischen Verfahren der Fettindustrie
Συγγραφέας J. Klimont
Γλώσσα Γερμανική
Βιβλιοδεσία Βιβλίο - Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
Ημερομηνία έκδοσης 2016
Αριθμός σελίδων 120
EAN 9783956929236
ISBN 3956929233
Κωδικός Libristo 02928405
ΕΕκδοτικός οίκος Fachbuchverlag-Dresden
Βάρος 185
Διαστάσεις 148 x 210 x 7
Χαρίστε αυτό το βιβλίο σήμερα
Είναι εύκολο
1 Προσθέστε το βιβλίο στο καλάθι σας και επιλέξτε παράδοση ως δώρο 2 Ως ανταμοιβή θα σας στείλουμε ένα κουπόνι 3 Το βιβλίο θα φτάσει στη διεύθυνση του παραλήπτη

Είσοδος

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό στο Libristo; Δημιουργήστε τον τώρα!

 
υποχρεωτικό
υποχρεωτικό

Δεν έχετε λογαριασμό; Αποκτήστε τα οφέλη ενός λογαριασμού Libristo!

Με έναν λογαριασμό Libristo, θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

Δημιουργία λογαριασμού Libristo