ACS 6.49 DHL courier 9.99 Speedex 5.99 Σημείο ACS 6.49 Elta 3.99 Σημείο Elta 3.99 Box Now 3.99

Die hohe Schule der Patisserie

Γλώσσα ΓερμανικήΓερμανική
Βιβλίο Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
Βιβλίο Die hohe Schule der Patisserie Karin Weidlich
Κωδικός Libristo: 35806103
ΕΕκδοτικός οίκος Christian Verlag GmbH, Σεπτέμβριος 2021
Von den Grundlagen bis zum Dekor - der Konditormeister, Confiseur und Chocolatier Christoph Felder b... Πλήρης περιγραφή
? points 169 b
67.49
Εξωτερικός αποθηκευτικός χώρος Αποστέλλουμε σε 3-5 ημέρες

30 ημέρες για την επιστροφή των προϊόντων


Μπορεί να σας ενδιαφέρει


TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 40.05
TOP
French Patisserie Ecole Ferrandi / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 51.65
TOP
How Baking Works - Exploring the Fundamentals of Baking Science, 3e Paula I. Figoni / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 48.72
TOP
Le Cordon Bleu Bakery School / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 40.05
TOP
Art of Modern Cakes / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 37.32
TOP
Cannelle et Vanille Bakes Simple / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 33.29
Larousse Patisserie and Baking / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 48.52
Pâtisserie, l'ultime référence Christophe Felder / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 48.93
La Délicate Pâtisserie Nina Métayer / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 42.67
Wurst herstellen / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 33.69
Patisserie Melanie DuPuis / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 45.70
The Art of French Pastry Jacquy Pfeiffer / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 38.23
ΠΩΛΗΣΗ
Macarons / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 9.78
Das große österreichische Backbuch Franz Schmeißl / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 29.45

Von den Grundlagen bis zum Dekor - der Konditormeister, Confiseur und Chocolatier Christoph Felder bereitet vor Ihren Augen 210 klassische und moderne Kreationen des Patisserie-Handwerks zu. Der mehrfach preisgekrönte Autor verrät in diesem Standwerk absolut praxisnah die Geheimnisse von raffinierten Pralinen und Feingebäck, Hefegebäck und klassischen Tortenrezepten, Cremes und Macarons. Ein reich illustriertes Lehrbuch, das Hobbyköche wie Profis begeistert. Jetzt mit einem ausführlichen Extrakapitel zum Thema »Pikante Patisserie«.

Πληροφορίες για το βιβλίο

Πλήρες όνομα Die hohe Schule der Patisserie
Συγγραφέας Karin Weidlich
Γλώσσα Γερμανική
Βιβλιοδεσία Βιβλίο - Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
Ημερομηνία έκδοσης 2021
Αριθμός σελίδων 880
EAN 9783959616034
ISBN 3959616031
Κωδικός Libristo 35806103
ΕΕκδοτικός οίκος Christian Verlag GmbH
Βάρος 2940
Διαστάσεις 198 x 262 x 68
Χαρίστε αυτό το βιβλίο σήμερα
Είναι εύκολο
1 Προσθέστε το βιβλίο στο καλάθι σας και επιλέξτε παράδοση ως δώρο 2 Ως ανταμοιβή θα σας στείλουμε ένα κουπόνι 3 Το βιβλίο θα φτάσει στη διεύθυνση του παραλήπτη

Είσοδος

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό στο Libristo; Δημιουργήστε τον τώρα!

 
υποχρεωτικό
υποχρεωτικό

Δεν έχετε λογαριασμό; Αποκτήστε τα οφέλη ενός λογαριασμού Libristo!

Με έναν λογαριασμό Libristo, θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

Δημιουργία λογαριασμού Libristo