ACS 6.49 DHL courier 9.99 Speedex 5.99 Σημείο ACS 6.49 Elta 3.99 Σημείο Elta 3.99 Box Now 3.99

Developments in Oils and Fats

Γλώσσα ΑγγλικήΑγγλική
Βιβλίο Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
Βιβλίο Developments in Oils and Fats R  J Hamilton
Κωδικός Libristo: 06796516
ΕΕκδοτικός οίκος Springer-Verlag New York Inc., Οκτώβριος 2012
This first volume in a series is intended to provide up-to-date information on specific topics in oi... Πλήρης περιγραφή
? points 161 b
64.16
Εξωτερικός αποθηκευτικός χώρος σε μικρές ποσότητες Αποστέλλουμε σε 13-16 ημέρες

30 ημέρες για την επιστροφή των προϊόντων


Μπορεί να σας ενδιαφέρει


Die Macht Der Judikative André Brodocz / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 58.41
Great Race to Sycamore Street J. Samia Mair / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 12.20
Rights / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 209.45
Paddling Her Own Canoe Veronica Strong-Boag / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 61.94
Dispute Settlement in the Area of Space Communication / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 104.22
Cytomorphological study of Testicular Fine Needle Aspiration Cytology Zafar Ali / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 46.60

This first volume in a series is intended to provide up-to-date information on specific topics in oils and fats. The book will be especially valuable for any practising scientist or technologist who deals in any way with oils and fats whether from a nutritional, surfactant, cosmetic or analytical chemistry point of view. In addition there is sufficient depth in most of the articles to catch the imagination of many more senior managers in the industry. The oils and fats industry is closely aligned with the food industry and it is no surprise to find that five of the chapters (1, 2, 3, 6 and 7) are written from a food perspective. The current arguments about diets and their fat content are well developed in Dr Enser's chapter on meat lipids. He has presented a very balanced picture explaining that there are many reports which contradict the fashionable 'saturated fatty acids are bad' theory. This chapter will do much to illustrate the dietary implications of meat lipids and should stimulate discussion and further research.

Πληροφορίες για το βιβλίο

Πλήρες όνομα Developments in Oils and Fats
Συγγραφέας R J Hamilton
Γλώσσα Αγγλική
Βιβλιοδεσία Βιβλίο - Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
Ημερομηνία έκδοσης 2012
Αριθμός σελίδων 269
EAN 9781461359142
ISBN 1461359147
Κωδικός Libristo 06796516
ΕΕκδοτικός οίκος Springer-Verlag New York Inc.
Βάρος 438
Διαστάσεις 155 x 235 x 15
Χαρίστε αυτό το βιβλίο σήμερα
Είναι εύκολο
1 Προσθέστε το βιβλίο στο καλάθι σας και επιλέξτε παράδοση ως δώρο 2 Ως ανταμοιβή θα σας στείλουμε ένα κουπόνι 3 Το βιβλίο θα φτάσει στη διεύθυνση του παραλήπτη

Είσοδος

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό στο Libristo; Δημιουργήστε τον τώρα!

 
υποχρεωτικό
υποχρεωτικό

Δεν έχετε λογαριασμό; Αποκτήστε τα οφέλη ενός λογαριασμού Libristo!

Με έναν λογαριασμό Libristo, θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

Δημιουργία λογαριασμού Libristo