ACS 6.49 DHL courier 9.99 Speedex 5.99 Σημείο ACS 6.49 Elta 3.99 Σημείο Elta 3.99 Box Now 3.99

Dairy Product Technology Recent Advances

Γλώσσα ΑγγλικήΑγγλική
Βιβλίο Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
Βιβλίο Dairy Product Technology Recent Advances K. Muthuchelian
Κωδικός Libristo: 10911750
ΕΕκδοτικός οίκος Astral International Pvt Ltd, Ιανουάριος 2015
This book is mainly focused on effect of production and processing on microbiological quality of mil... Πλήρης περιγραφή
? points 257 b
102.30
Εξωτερικός αποθηκευτικός χώρος Αποστέλλουμε σε 15-20 ημέρες

30 ημέρες για την επιστροφή των προϊόντων


Μπορεί να σας ενδιαφέρει


Modern Dairy Technology, Volume 1: Advances in Milk Processing. Vol.1 Springer / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 194.62
Technology of Cheesemaking 2e Barry A. Law / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 300.46
Cheeses of Italy: Science and Technology Marco Gobbetti / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 137.92
Starter Cultures in Food Production Barbara Speranza / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 240.02
Bakery Technology and Engineering Samuel A. Matz / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 251.32
Bakery Science and Cereal Technology Neelam Khetarpaul / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 82.12

This book is mainly focused on effect of production and processing on microbiological quality of milk, bioactive fermented dairy products with special reference to cheese: scope and challenges, cheese: a novel milieu of probiotics, genetically modified cheese: a novel biotechnological development, value addition to indigenous dairy products: scope and future strategies, health benefits of milk derived bio-active peptides, Indian dairy value chain: opportunities and challenges, structural changes of Indian dairy farming- smallholder prospects, clinical studies for novel fermented foods, Lactobacillus reuteri: a multifaceted lactic acid bacterium for fermented foods, aspects of infant formulations: an overview, nutritional significance of milk, fermented dairy products, recent status of dairy waste in India, health benefits of fermented milk products, LAB: Potential application on dairy and food industry, traditional packaging strategies for Indigenous dairy products, recent biotechnological approaches in Dairy and Food industry. This Book has covered all the integral segments of dairy industry as well as food industry. This book would be helpful towards the Food Technological Colleges, Dairy Science Colleges, Dairy Industry, Food Industry as a upgraded information related to their work fields.

Πληροφορίες για το βιβλίο

Πλήρες όνομα Dairy Product Technology Recent Advances
Συγγραφέας K. Muthuchelian, S. Kannaiyan, A. Gopalam
Γλώσσα Αγγλική
Βιβλιοδεσία Βιβλίο - Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
Ημερομηνία έκδοσης 2015
Αριθμός σελίδων 414
EAN 9789351306337
ISBN 9789351306337
Κωδικός Libristo 10911750
ΕΕκδοτικός οίκος Astral International Pvt Ltd
Βάρος 800
Διαστάσεις 134 x 256 x 27
Χαρίστε αυτό το βιβλίο σήμερα
Είναι εύκολο
1 Προσθέστε το βιβλίο στο καλάθι σας και επιλέξτε παράδοση ως δώρο 2 Ως ανταμοιβή θα σας στείλουμε ένα κουπόνι 3 Το βιβλίο θα φτάσει στη διεύθυνση του παραλήπτη

Είσοδος

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό στο Libristo; Δημιουργήστε τον τώρα!

 
υποχρεωτικό
υποχρεωτικό

Δεν έχετε λογαριασμό; Αποκτήστε τα οφέλη ενός λογαριασμού Libristo!

Με έναν λογαριασμό Libristo, θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

Δημιουργία λογαριασμού Libristo