ACS 6.49 DHL courier 9.99 Speedex 5.99 Σημείο ACS 6.49 Elta 3.99 Σημείο Elta 3.99 Box Now 3.99

Cucina of Le Marche

Γλώσσα ΑγγλικήΑγγλική
Βιβλίο Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
Βιβλίο Cucina of Le Marche Fabio Trabocchi
Κωδικός Libristo: 10963228
ΕΕκδοτικός οίκος Ecco Pr, Οκτώβριος 2006
Named a Best New Chef in America by "Food & Wine" and Best Chef: Mid-Atlantic by the James Beard Fou... Πλήρης περιγραφή
? points 70 b
27.94
Εξωτερικός αποθηκευτικός χώρος σε μικρές ποσότητες Αποστέλλουμε σε 11-15 ημέρες

30 ημέρες για την επιστροφή των προϊόντων


Οι πελάτες αγόρασαν επίσης


An: To Eat Helene An / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 30.06
Zingerman's Bakehouse Amy Emberling / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 26.43
Miami Spice Steven Raichlen / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 21.08

Named a Best New Chef in America by "Food & Wine" and Best Chef: Mid-Atlantic by the James Beard Foundation, rising star Fabio Trabocchi offers a unique take on his native cuisine, that of the until-now-overlooked Le Marche region of Italy. Every chef is a product of a place and a tradition. Fabio Trabocchi's soul is in the Italian province of Le Marche. Equidistant from Rome and Florence, Le Marche is on the Adriatic coast, bordered to the north by Emilia-Romagna, to the west by Tuscany and Umbria, and to the south by Lazio and Abruzzo. This geography accounts for the rich variety of Le Marche's food traditions. The first chefs of Le Marche assimilated recipes, ingredients, and techniques from visiting mariners from Greece and North Africa. In his debut cookbook, Trabocchi showcases his signature style of cooking-; called "soulful and passionate-; not pretentious" by "Food & Wine"-; combining traditional elements of Italian cuisine with a contemporary European sensibility that draws on the many flavors he's experienced throughout his extensive travels and techniques honed at restaurants around the world.

Πληροφορίες για το βιβλίο

Πλήρες όνομα Cucina of Le Marche
Συγγραφέας Fabio Trabocchi, Peter Kaminsky
Γλώσσα Αγγλική
Βιβλιοδεσία Βιβλίο - Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
Ημερομηνία έκδοσης 2006
Αριθμός σελίδων 241
EAN 9780060741624
ISBN 0060741627
Κωδικός Libristo 10963228
ΕΕκδοτικός οίκος Ecco Pr
Βάρος 680
Διαστάσεις 203 x 241 x 32
Χαρίστε αυτό το βιβλίο σήμερα
Είναι εύκολο
1 Προσθέστε το βιβλίο στο καλάθι σας και επιλέξτε παράδοση ως δώρο 2 Ως ανταμοιβή θα σας στείλουμε ένα κουπόνι 3 Το βιβλίο θα φτάσει στη διεύθυνση του παραλήπτη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει


Horká chuť storočia Juraj Mojžíš / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 9.88
Ikarus Invites The World's Best Chefs / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 57.80
Becoming a Chef Revised Dornenburg / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 26.73
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ νέα
Pierre Hermé's Vegan Pastry / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 43.27
Law Of Sales (1921) Barker Waite John / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 40.55

Είσοδος

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό στο Libristo; Δημιουργήστε τον τώρα!

 
υποχρεωτικό
υποχρεωτικό

Δεν έχετε λογαριασμό; Αποκτήστε τα οφέλη ενός λογαριασμού Libristo!

Με έναν λογαριασμό Libristo, θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

Δημιουργία λογαριασμού Libristo