ACS 6.49 DHL courier 9.99 Speedex 5.99 Σημείο ACS 6.49 Elta 3.99 Σημείο Elta 3.99 Box Now 3.99

Confectionery Science and Technology

Γλώσσα ΑγγλικήΑγγλική
Βιβλίο Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
Βιβλίο Confectionery Science and Technology Richard W Hartel
Κωδικός Libristo: 16380819
ΕΕκδοτικός οίκος Springer International Publishing AG, Οκτώβριος 2017
This book examines both the primary ingredients and the processing technology for making candies. In... Πλήρης περιγραφή
? points 403 b
160.62
Εξωτερικός αποθηκευτικός χώρος σε μικρές ποσότητες Αποστέλλουμε σε 13-16 ημέρες

30 ημέρες για την επιστροφή των προϊόντων


Μπορεί να σας ενδιαφέρει


TOP
Baking and Pastry - - Mastering the Art and Craft, 3e Culinary Institute of America (CIA) / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 79.90
TOP
Scent and Chemistry - The Molecular World of Odors Gunther Ohloff / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 83.73
TOP
Knotmonsters: Potted Plants edition: 12 Amigurumi Crochet Patterns Sushi Aquino / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 16.54
Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts French Culinary Institute / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 71.12
Science of Chocolate Stephen Beckett / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 39.84
Chocolatier's Kitchen / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 156.48
Science of Bakery Products William P Edwards / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 36.82
Sugar Confectionery Manufacture E. B. Jackson / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 342.03
Bakery Products Science and Technology 2e Weibiao Zhou / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 351.92
Choux Royalty Tacy Layla Tacy / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 11.49
The Astonishing, 2 Audio-CDs Dream Theater / Audio CD
common.buy 16.64
Textbook of Bakery and Confectionery / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 92.11
Starter Cultures in Food Production Barbara Speranza / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 240.02
World Vegetables: Principles, Production and Nutritive Values Vincent E. Rubatzky / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 432.84
Science of Sugar Confectionery W P Edwards / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 40.35

This book examines both the primary ingredients and the processing technology for making candies. In the first two sections, the chemistry, structure, and physical properties of the primary ingredients are described, as are the characteristics of commercial ingredients. The third and fourth sections explore the processing steps for each of the major confectionary groups. The manner in which ingredients function together to provide the desired texture and sensory properties of the product is analyzed, and chemical reactions and physical changes that occur during processing are examined. Practical tips and common problems are also discussed in each section. Designed as a complete reference and guide, Confectionary Science and Technology provides personnel in industry with solutions to the problems concerning the manufacture of high-quality confectionary products.

Πληροφορίες για το βιβλίο

Πλήρες όνομα Confectionery Science and Technology
Γλώσσα Αγγλική
Βιβλιοδεσία Βιβλίο - Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
Ημερομηνία έκδοσης 2017
Αριθμός σελίδων 536
EAN 9783319617404
ISBN 3319617400
Κωδικός Libristo 16380819
ΕΕκδοτικός οίκος Springer International Publishing AG
Βάρος 1246
Διαστάσεις 186 x 263 x 37
Χαρίστε αυτό το βιβλίο σήμερα
Είναι εύκολο
1 Προσθέστε το βιβλίο στο καλάθι σας και επιλέξτε παράδοση ως δώρο 2 Ως ανταμοιβή θα σας στείλουμε ένα κουπόνι 3 Το βιβλίο θα φτάσει στη διεύθυνση του παραλήπτη

Είσοδος

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό στο Libristo; Δημιουργήστε τον τώρα!

 
υποχρεωτικό
υποχρεωτικό

Δεν έχετε λογαριασμό; Αποκτήστε τα οφέλη ενός λογαριασμού Libristo!

Με έναν λογαριασμό Libristo, θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

Δημιουργία λογαριασμού Libristo