ACS 6.49 DHL courier 9.99 Speedex 5.99 Σημείο ACS 6.49 Elta 3.99 Σημείο Elta 3.99 Box Now 3.99

Chorleywood Bread Process

Γλώσσα ΑγγλικήΑγγλική
Βιβλίο Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
Βιβλίο Chorleywood Bread Process S. P. Cauvain
Κωδικός Libristo: 05115583
ΕΕκδοτικός οίκος Elsevier Science & Technology, Μάρτιος 2006
The introduction of the Chorleywood Bread Process was a watershed in baking. It sparked changes in i... Πλήρης περιγραφή
? points 449 b
179.18
50% πιθανότητα θα ψάξουμε όλο τον κόσμο Πότε θα λάβω το βιβλίο;

30 ημέρες για την επιστροφή των προϊόντων


Μπορεί να σας ενδιαφέρει


Topic-Focus Articulation, Tripartite Structures, and Semantic Content Eva Hajicová / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 126.51
Der Witz und seine Beziehung zum Unbewußten. Der Humor Sigmund Freud / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 14.72
Sport, Nationalism and Orientalism Fan Hong / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 82.52

The introduction of the Chorleywood Bread Process was a watershed in baking. It sparked changes in improver and ingredient technology, process and equipment design which have had a profound impact on baking processes and the structure of the industry. Written by two of the world's leading experts on the process, this important book explains its underlying principles and ways of maximising its potential in producing a wide range of baked products. After a brief review of the basic principles of bread making, the book outlines the development and fundamental characteristics of the Chorleywood Bread Process. The following group of chapters review the key steps in the process, beginning with ingredient quality and quantities. Other chapters consider dough mixing and processing. Building on this foundation, the authors then review common quality defects and how they can be prevented or resolved. The book then considers how knowledge-based software systems can help to manage the process. The concluding chapters review the range of bakery products that can be produced using the process, how it can best be applied in different kinds of bakery and likely future developments. The Chorleywood Bread Process is a standard work for all bakers around the world wishing to maximise the potential of the process, and for scientists, technologists and students wanting a better understanding of the process and its place in commercial bread making. * The first book to describe the Chorleywood Bread Process* Reviews ingredient quality and quantities* Considers how knowledge-based software systems can help manage the process

Πληροφορίες για το βιβλίο

Πλήρες όνομα Chorleywood Bread Process
Συγγραφέας S. P. Cauvain, L. S. Young
Γλώσσα Αγγλική
Βιβλιοδεσία Βιβλίο - Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
Ημερομηνία έκδοσης 2006
Αριθμός σελίδων 192
EAN 9781855739628
Κωδικός Libristo 05115583
ΕΕκδοτικός οίκος Elsevier Science & Technology
Βάρος 420
Διαστάσεις 156 x 234 x 28
Χαρίστε αυτό το βιβλίο σήμερα
Είναι εύκολο
1 Προσθέστε το βιβλίο στο καλάθι σας και επιλέξτε παράδοση ως δώρο 2 Ως ανταμοιβή θα σας στείλουμε ένα κουπόνι 3 Το βιβλίο θα φτάσει στη διεύθυνση του παραλήπτη

Είσοδος

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό στο Libristo; Δημιουργήστε τον τώρα!

 
υποχρεωτικό
υποχρεωτικό

Δεν έχετε λογαριασμό; Αποκτήστε τα οφέλη ενός λογαριασμού Libristo!

Με έναν λογαριασμό Libristo, θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

Δημιουργία λογαριασμού Libristo