ACS 6.49 DHL courier 9.99 Speedex 5.99 Σημείο ACS 6.49 Elta 3.99 Σημείο Elta 3.99 Box Now 3.99

Chocolate, Cocoa and Confectionery: Science and Technology

Γλώσσα ΑγγλικήΑγγλική
Βιβλίο Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
Βιβλίο Chocolate, Cocoa and Confectionery: Science and Technology Bernard Minifie
Κωδικός Libristo: 02178277
ΕΕκδοτικός οίκος Springer, Απρίλιος 2012
The second edition of this book achieved worldwide recognition within the chocolate and confectioner... Πλήρης περιγραφή
? points 516 b
205.92
Εξωτερικός αποθηκευτικός χώρος σε μικρές ποσότητες Αποστέλλουμε σε 13-16 ημέρες

30 ημέρες για την επιστροφή των προϊόντων


Οι πελάτες αγόρασαν επίσης


Chocolate Sarah Moss / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 15.12
Crafting the Culture and History of French Chocolate Susan J. Terrio / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 44.38
Chocolate Paul Chrystal / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 12.90
Book of Chocolate John Feltwell / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 11.69

The second edition of this book achieved worldwide recognition within the chocolate and confectionery industry. I was pressed to prepare the third edition to include modern developments in machinery, production, and packaging. This has been a formidable task and has taken longer than anticipated. Students still require, in one book, descriptions of the fundamental principles of the industry as well as an insight into modern methods. Therefore, parts of the previous edition describing basic technology have been retained, with minor alterations where necessary. With over fifty years' experience in the industry and the past eighteen years working as an author, lecturer, and consultant, I have collected a great deal of useful information. Visits to trade exhibitions and to manufacturers of raw materials and machinery in many parts of the world have been very valuable. Much research and reading have been necessary to prepare for teaching and lecturing at various colleges, seminars, and manufacturing establishments. The third edition is still mainly concerned with science, technology, and production. It is not a book of formulations, which are readily available elsewhere. Formulations without knowledge of principles lead to many errors, and recipes are given only where examples are necessary. _ Analytical methods are described only when they are not available in textbooks, of which there are many on standard methods of food analysis. Acknowledgments I am still indebted to many of the persons mentioned under "Acknowledgments" in the second edition. I am especially grateful to the following.

Πληροφορίες για το βιβλίο

Πλήρες όνομα Chocolate, Cocoa and Confectionery: Science and Technology
Συγγραφέας Bernard Minifie
Γλώσσα Αγγλική
Βιβλιοδεσία Βιβλίο - Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
Ημερομηνία έκδοσης 2012
Αριθμός σελίδων 904
EAN 9789401179263
ISBN 9401179263
Κωδικός Libristo 02178277
ΕΕκδοτικός οίκος Springer
Βάρος 1362
Διαστάσεις 232 x 157 x 52
Χαρίστε αυτό το βιβλίο σήμερα
Είναι εύκολο
1 Προσθέστε το βιβλίο στο καλάθι σας και επιλέξτε παράδοση ως δώρο 2 Ως ανταμοιβή θα σας στείλουμε ένα κουπόνι 3 Το βιβλίο θα φτάσει στη διεύθυνση του παραλήπτη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει


TOP
Letters to Milena Franz Kafka / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 11.09
TOP
Opera Patisserie Cedric Grolet / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 50.54
TOP
Beren and Lúthien John Ronald Reuel Tolkien / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 15.12
TOP
Long Way Down Jason Reynolds / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 7.56
TOP
Bibliophile: An Illustrated Miscellany Jane Mount / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 24.21
TOP
Fine Chocolates: Gold Jean-Pierre Wybauw / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 130.45
TOP
Beckett's Industrial Chocolate Manufacture and Use 5e Steve T. Beckett / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 290.88
Scientific Soapmaking Kevin M. Dunn / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 33.19
Art of the Chocolatier - From Classic Confections to Sensational Showpieces Ewald Notter / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 54.68
Chocolate Kirsten Tibballs / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 23.10
Chocolates and Confections - Formula, Theory and Technique for the Artisan Confectioner 2e PeterP Greweling / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 56.29
Karta Human Body and Appearance Eva Tinková / binding.
common.buy 1.30
Science of Chocolate Stephen Beckett / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 39.84
Coatings Formulation Bodo Müller / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 217.93
Chocolatier's Kitchen / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 156.48
Water Activity in Foods - Fundamentals and Applications Gustavo V. Barbosa-C?novas / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 274.93

Είσοδος

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό στο Libristo; Δημιουργήστε τον τώρα!

 
υποχρεωτικό
υποχρεωτικό

Δεν έχετε λογαριασμό; Αποκτήστε τα οφέλη ενός λογαριασμού Libristo!

Με έναν λογαριασμό Libristo, θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

Δημιουργία λογαριασμού Libristo