ACS 6.49 DHL courier 9.99 Speedex 5.99 Σημείο ACS 6.49 Elta 3.99 Σημείο Elta 3.99 Box Now 3.99

Chirale Aminosäureanalytik

Γλώσσα ΓερμανικήΓερμανική
Βιβλίο Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
Βιβλίο Chirale Aminosäureanalytik Christoph Theis
Κωδικός Libristo: 07117356
ΕΕκδοτικός οίκος Südwestdeutscher Verlag für Hochschulschriften, Νοέμβριος 2010
In vielen Lebensmitteln die reich an reduzierenden Zuckern und freien Aminosäuren (AS) sind, konnten... Πλήρης περιγραφή
? points 213 b
84.84
Εξωτερικός αποθηκευτικός χώρος Αποστέλλουμε σε 9-11 ημέρες

30 ημέρες για την επιστροφή των προϊόντων


Μπορεί να σας ενδιαφέρει


Theology of William Tyndale Ralph S. Werrall / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 56.90
VJing Susanne Scheel / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 68.10
Ventas de alta confiabilidad Grupo Nelson / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 15.73
Beruf, Stress und Gesundheit David Riha / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 49.43
Candi Justice Hawk / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 14.62
Death Letter Blues M. Elgazzar / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 18.25
City of Dreadful Night and Other Places. Rudyard Kipling / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 17.85
Logic of Science Notes and an Introduction by Edward Post / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 19.56
Regulated Industries and the Economy Paul W. MacAvoy / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 19.26
Dodger James Benmore / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 10.08

In vielen Lebensmitteln die reich an reduzierenden Zuckern und freien Aminosäuren (AS) sind, konnten Amadori-Verbindungen (AV) nachgewiesen werden. Letztere Verbindungen sind die ersten relativ stabilen Zwischenprodukte der Maillard-Reaktion. Die Anwesenheit von D-AS, den optischen Antipoden der L-AS, in vielen Lebensmitteln ist bekannt. Basierend auf diesen Befunden wurden chromatographische Methoden zur Trennung von D- und L-AS mittels Gaschromatographie-Massenspektrometrie und zur Bestimmung von AV mittels Hochleistungs-Flüssigkeitschromatographie und Elektrosprayionisierungs-Massenspektrometrie entwickelt. Anhand der Forschungsergebnisse wird ein Racemisierungsmechanismus vorgeschlagen, der die Bildung von D-AS durch Racemisierung und Abbau der in Lebensmitteln enthaltenen AV erklären könnte. Zusätzlich wurden mit synthetischen homo-Aib Hepta- und Dekapeptiden und nativen Aib-haltigen Peptiden Modellversuche zur Spaltung der Peptidbindungen durchgeführt. Diese Ergebnisse führten zur Formulierung eines möglichen Spaltungsmechanismus, der auch zur Erklärung der Epimerisierung von AS in proteinhaltigen Lebensmitteln, die mit starken Säuren behandelt wurden, dienen könnte.

Πληροφορίες για το βιβλίο

Πλήρες όνομα Chirale Aminosäureanalytik
Συγγραφέας Christoph Theis
Γλώσσα Γερμανική
Βιβλιοδεσία Βιβλίο - Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
Ημερομηνία έκδοσης 2011
Αριθμός σελίδων 264
EAN 9783838124483
Κωδικός Libristo 07117356
ΕΕκδοτικός οίκος Südwestdeutscher Verlag für Hochschulschriften
Βάρος 409
Διαστάσεις 150 x 220 x 16
Χαρίστε αυτό το βιβλίο σήμερα
Είναι εύκολο
1 Προσθέστε το βιβλίο στο καλάθι σας και επιλέξτε παράδοση ως δώρο 2 Ως ανταμοιβή θα σας στείλουμε ένα κουπόνι 3 Το βιβλίο θα φτάσει στη διεύθυνση του παραλήπτη

Είσοδος

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό στο Libristo; Δημιουργήστε τον τώρα!

 
υποχρεωτικό
υποχρεωτικό

Δεν έχετε λογαριασμό; Αποκτήστε τα οφέλη ενός λογαριασμού Libristo!

Με έναν λογαριασμό Libristo, θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

Δημιουργία λογαριασμού Libristo