ACS 6.49 DHL courier 9.99 Speedex 5.99 Σημείο ACS 6.49 Elta 3.99 Σημείο Elta 3.99 Box Now 3.99

Chemical Evolution of Nitrogen-based Compounds in Mozzarella Cheeses

Γλώσσα ΑγγλικήΑγγλική
Βιβλίο Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
Βιβλίο Chemical Evolution of Nitrogen-based Compounds in Mozzarella Cheeses Caterina Barone
Κωδικός Libristo: 16796167
ΕΕκδοτικός οίκος Springer International Publishing AG, Σεπτέμβριος 2017
This Brief evaluates the consequences of protein modifications in cheeses, with special emphasis on... Πλήρης περιγραφή
? points 161 b
64.16
Εξωτερικός αποθηκευτικός χώρος σε μικρές ποσότητες Αποστέλλουμε σε 13-16 ημέρες

30 ημέρες για την επιστροφή των προϊόντων


Μπορεί να σας ενδιαφέρει


Origami Paper 500 sheets Kaleidoscope Patterns 6" (15 cm) Tuttle Publishing / Ημερολόγιο
common.buy 12.50
W pustyni i w puszczy Sienkiewicz Henryk / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 6.14
Gas Turbine Combined Cycle Power Plants S. Can Gulen / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 197.85
Lake Victoria Oncology Repertoire Tyrus Omondi / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 34.30
Dodging Bullets, Shooting Back: Surviving on the Corporate Battlefield Harry R Rozakis / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 12.50
The Quimby Manuscripts and in Search of a Soul Horatio W Dresser / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 60.63
SONG FOR YOU / binding.
common.buy 31.07
Japanese Chronological Tables Ernest Mason Satow / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 24.21
HOUGHTON MIFFLIN READING LEVEL Houghton Mifflin Company / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 59.01
Statik und Mechanik der Quadrupeden Johann Christian Gustav Lucae / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 25.62
Colours Irene Yates / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 11.09
Jack Haydon's Quest John Finnemore / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 37.42
El majestuoso libro de los dinosaurios / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 19.66

This Brief evaluates the consequences of protein modifications in cheeses, with special emphasis on mozzarella cheeses. It explains the influence of biogenic amines on food quality and safety. As certain biogenic amines display a toxic potential to humans, considerable research has been undertaken in recent years to evaluate their presence in fermented foods, such as cheeses. This Brief summarizes how the presence of amines is influenced by different factors such as cheese variety, seasoning and microflora. The authors compare typical profiles of different products, e.g. ripe vs. unripe cheeses, focusing also on the different types of mozzarella cheeses. The Brief also introduces several analytical methods and simulation techniques, which are being used to evaluate the evolutive profiles of different selected molecules, protein aggregation, or proteolysis.

Πληροφορίες για το βιβλίο

Πλήρες όνομα Chemical Evolution of Nitrogen-based Compounds in Mozzarella Cheeses
Γλώσσα Αγγλική
Βιβλιοδεσία Βιβλίο - Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
Ημερομηνία έκδοσης 2017
Αριθμός σελίδων 41
EAN 9783319657370
ISBN 3319657372
Κωδικός Libristo 16796167
ΕΕκδοτικός οίκος Springer International Publishing AG
Βάρος 97
Διαστάσεις 155 x 235 x 4
Χαρίστε αυτό το βιβλίο σήμερα
Είναι εύκολο
1 Προσθέστε το βιβλίο στο καλάθι σας και επιλέξτε παράδοση ως δώρο 2 Ως ανταμοιβή θα σας στείλουμε ένα κουπόνι 3 Το βιβλίο θα φτάσει στη διεύθυνση του παραλήπτη

Είσοδος

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό στο Libristo; Δημιουργήστε τον τώρα!

 
υποχρεωτικό
υποχρεωτικό

Δεν έχετε λογαριασμό; Αποκτήστε τα οφέλη ενός λογαριασμού Libristo!

Με έναν λογαριασμό Libristo, θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

Δημιουργία λογαριασμού Libristo