ACS 6.49 DHL courier 9.99 Speedex 5.99 Σημείο ACS 6.49 Elta 3.99 Σημείο Elta 3.99 Box Now 3.99

Catering - A Guide to Managing a Successful Business Operation 2e

Γλώσσα ΑγγλικήΑγγλική
Βιβλίο Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
Βιβλίο Catering - A Guide to Managing a Successful Business Operation 2e Bruce Mattel
Κωδικός Libristo: 05074018
ΕΕκδοτικός οίκος John Wiley & Sons Inc, Απρίλιος 2015
From launching the business, establishing pricing, setting up a kitchen, staffing, and marketing to... Πλήρης περιγραφή
? points 130 b
51.85
Εξωτερικός αποθηκευτικός χώρος Αποστέλλουμε σε 19-25 ημέρες

30 ημέρες για την επιστροφή των προϊόντων


Οι πελάτες αγόρασαν επίσης


TOP
Canapes Eric Treuille / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 23.10
TOP
French Chef Handbook Michel Maincent-Morel / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 108.96
TOP
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 67.89
TOP
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 97.05
Off-Premise Catering Management, Third Edition Chris Thomas / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 85.75

From launching the business, establishing pricing, setting up a kitchen, staffing, and marketing to planning events, organizing service, preparing food, managing the dining room and beverages, and developing menus, Catering: A Guide to Managing a Successful Business Operation, Second Edition, provides detailed guidance on every aspect of the catering business. This Second Edition is thoroughly revised and updated to include information on catering for dietary restrictions and food allergies, contemporary techniques such as sous-vide technology, and plating and presentation. Included is a new chapter of practical mainstream and on-trend recipes and sample menus for a variety of catered events from brunches to black-tie affairs

Πληροφορίες για το βιβλίο

Πλήρες όνομα Catering - A Guide to Managing a Successful Business Operation 2e
Γλώσσα Αγγλική
Βιβλιοδεσία Βιβλίο - Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
Ημερομηνία έκδοσης 2015
Αριθμός σελίδων 320
EAN 9781118137970
ISBN 1118137973
Κωδικός Libristo 05074018
ΕΕκδοτικός οίκος John Wiley & Sons Inc
Βάρος 688
Διαστάσεις 242 x 199 x 23
Χαρίστε αυτό το βιβλίο σήμερα
Είναι εύκολο
1 Προσθέστε το βιβλίο στο καλάθι σας και επιλέξτε παράδοση ως δώρο 2 Ως ανταμοιβή θα σας στείλουμε ένα κουπόνι 3 Το βιβλίο θα φτάσει στη διεύθυνση του παραλήπτη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει


TOP
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 33.29
TOP
Archer's Voice Mia Sheridan / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 11.69
TOP
Essential Math for Data Science Thomas Nield / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 56.69
TOP
Party-Perfect Bites Milli Taylor / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 22.19
TOP
Book That Wouldn't Burn / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 19.66
My Kitchen Table: 100 Pasta Recipes Antonio Carluccio / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 15.12
Elements of Information Theory Thomas M. Cover / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 127.62
Plating for Gold - A Decade of Desserts from the World and National Pastry Team Championships Tish Boyle / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 44.79
Designing Bots: Creating Conversational Experiences Amir Shevat / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 30.56
THE BOOK OF FINGERFOOD / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 28.95
Catering Business Bowe Packer / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 10.28
Catering Handbook Edith Weiss / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 90.29
Catering Management, 4th Edition Nancy Loman Scanlon / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 94.83

Είσοδος

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό στο Libristo; Δημιουργήστε τον τώρα!

 
υποχρεωτικό
υποχρεωτικό

Δεν έχετε λογαριασμό; Αποκτήστε τα οφέλη ενός λογαριασμού Libristo!

Με έναν λογαριασμό Libristo, θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

Δημιουργία λογαριασμού Libristo