ACS 6.49 DHL courier 9.99 Speedex 5.99 Σημείο ACS 6.49 Elta 3.99 Σημείο Elta 3.99 Box Now 3.99

Catering Handbook

Γλώσσα ΑγγλικήΑγγλική
Βιβλίο Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
Βιβλίο Catering Handbook Edith Weiss
Κωδικός Libristo: 04889309
ΕΕκδοτικός οίκος John Wiley & Sons Inc, Νοέμβριος 1990
This fully documented guide helps readers grasp the essentials of planning and successfully managing... Πλήρης περιγραφή
? points 226 b
90.29
Εξωτερικός αποθηκευτικός χώρος Αποστέλλουμε σε 9-12 ημέρες

30 ημέρες για την επιστροφή των προϊόντων


Μπορεί να σας ενδιαφέρει


TOP
Le guide culinaire d'Escoffier Auguste Escoffier / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 22.99
TOP
Kuchařka pro dceru Jana Florentýna Zatloukalová / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 16.23
TOP
CT & MRI Pathology: A Pocket Atlas, Third Edition Jagan Mohan Ailinani / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 79.40
Catering - A Guide to Managing a Successful Business Operation 2e Bruce Mattel / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 51.85
This is Finland Айно Хавукайнен / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 14.62
Off-Premise Catering Management, Third Edition Chris Thomas / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 85.75
Le grand Larousse gastronomique présidé par Joël Robuchon Comité gastronomique / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 75.16
Harvard Business Review Guides Ultimate Boxed Set (16 Books) Harvard Business Review / Βιβλίο
common.buy 270.60
Restaurant Management RODRIGO HERRERA / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 116.43
Edgar Allan Poe Arthur Hobson Quinn / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 47.11
Modern Buffet Presentation Carol Murphy Clyne / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 100.58
Catering Business Bowe Packer / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 10.28
Catering Management, 4th Edition Nancy Loman Scanlon / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 94.83
Peekaboo: Farm Camilla Reid / Leporelo
common.buy 9.57
Kitchen Planning: Guidelines, Codes, Standards 2e NKBA / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 135.39

This fully documented guide helps readers grasp the essentials of planning and successfully managing three major types of catering operations: on-premise, off-premise, and mobile unit. The authors evaluate each type of operation according to operating needs, advantages, and disadvantages.

Πληροφορίες για το βιβλίο

Πλήρες όνομα Catering Handbook
Συγγραφέας Edith Weiss, Hal Weiss
Γλώσσα Αγγλική
Βιβλιοδεσία Βιβλίο - Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
Ημερομηνία έκδοσης 1990
Αριθμός σελίδων 304
EAN 9780471284277
ISBN 0471284270
Κωδικός Libristo 04889309
ΕΕκδοτικός οίκος John Wiley & Sons Inc
Βάρος 616
Διαστάσεις 163 x 235 x 25
Χαρίστε αυτό το βιβλίο σήμερα
Είναι εύκολο
1 Προσθέστε το βιβλίο στο καλάθι σας και επιλέξτε παράδοση ως δώρο 2 Ως ανταμοιβή θα σας στείλουμε ένα κουπόνι 3 Το βιβλίο θα φτάσει στη διεύθυνση του παραλήπτη

Είσοδος

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό στο Libristo; Δημιουργήστε τον τώρα!

 
υποχρεωτικό
υποχρεωτικό

Δεν έχετε λογαριασμό; Αποκτήστε τα οφέλη ενός λογαριασμού Libristo!

Με έναν λογαριασμό Libristo, θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

Δημιουργία λογαριασμού Libristo