ACS 6.49 DHL courier 9.99 Speedex 5.99 Σημείο ACS 6.49 Elta 3.99 Σημείο Elta 3.99 Box Now 3.99

Brewing Science: A Multidisciplinary Approach

Γλώσσα ΑγγλικήΑγγλική
Βιβλίο Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
Βιβλίο Brewing Science: A Multidisciplinary Approach Michael Mosher
Κωδικός Libristo: 39439032
ΕΕκδοτικός οίκος Springer Nature Switzerland AG, Ιούλιος 2022
This updated text collects all the introductory aspects of beer brewing science into one place for u... Πλήρης περιγραφή
? points 232 b
92.51
Εξωτερικός αποθηκευτικός χώρος σε μικρές ποσότητες Αποστέλλουμε σε 13-16 ημέρες

30 ημέρες για την επιστροφή των προϊόντων


Μπορεί να σας ενδιαφέρει


TOP
Jujutsu Kaisen, Vol. 20 Gege Akutami / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 9.27
TOP νέα
Alley: Junji Ito Story Collection / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 21.28
TOP
Color Mixing Recipes for Oil & Acrylic William F Powell / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 8.26
TOP
Malting and Brewing Science in Practice / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 101.39
TOP
Supernatural: The Official Cocktail Book James Asmus / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 22.19
TOP
For The Love of Hops Stan Hieronymus / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 17.34
Malt John Mallett / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 17.34
Designing Great Beers Ray Daniels / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 21.88
Supernatural Pop Quiz Trivia Deck Insight Editions / Κάρτες
common.buy 17.65
Brewing Ian Hornsey / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 41.26
Principles of Brewing Science George J. Fix / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 27.13
Stout Michael J Lewis / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 11.59
Friendship Bracelets 101 Suzanne McNeill / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 7.86
Brewers Association's Guide to Starting Your Own Brewery Dick Cantwell / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 83.13
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ
Brewing Microbiology Annie Hill / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 305.61
Malting and Brewing Science J. S. Hough / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 194.62

This updated text collects all the introductory aspects of beer brewing science into one place for undergraduate brewing science courses. This expansive and detailed work is written in conversational style, walking students through all the brewing basics from the origin and history of beer to the brewing process to post-brew packaging and quality control and assurance. As an introductory text, this book assumes the reader has no prior knowledge of brewing science and only limited experience with chemistry, biology and physics. The text provides students with all the necessary details of brewing science using a multidisciplinary approach, with a thorough and well-defined program of in-chapter and end-of-chapter problems. As students solve these problems, they will learn how scientists think about beer and brewing and develop a critical thinking approach to addressing concerns in brewing science. As a truly comprehensive introduction to brewing science, Brewing Science: A Multidisciplinary Approach, Second Edition walks students through the entire spectrum of the brewing process. The different styles of beer, the molecular makeup and physical parameters, and how those are modified to provide different flavors are listed. All aspects of the brewery process, from the different setup styles to sterility to the presentation of the final product, are outlined in full. All the important brewing steps and techniques are covered in meticulous detail, including malting, mashing, boiling, fermenting and conditioning. Bringing the brewing process full circle, this text covers packaging aspects for the final product as well, focusing on everything from packaging technology to quality control. Students are also pointed to the future, with coverage of emerging flavor profiles, styles and brewing methods. Each chapter in this textbook includes a sample of related laboratory exercises designed to develop a student's capability to critically think about brewing science. These exercises assume that the student has limited or no previous experience in the laboratory. The tasks outlined explore key topics in each chapter based on typical analyses that may be performed in the brewery. Such exposure to the laboratory portion of a course of study will significantly aid those students interested in a career in brewing science.

Πληροφορίες για το βιβλίο

Πλήρες όνομα Brewing Science: A Multidisciplinary Approach
Συγγραφέας Michael Mosher, Kenneth Trantham
Γλώσσα Αγγλική
Βιβλιοδεσία Βιβλίο - Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
Ημερομηνία έκδοσης 2022
Αριθμός σελίδων 455
EAN 9783030734213
Κωδικός Libristo 39439032
ΕΕκδοτικός οίκος Springer Nature Switzerland AG
Βάρος 718
Διαστάσεις 155 x 235 x 26
Χαρίστε αυτό το βιβλίο σήμερα
Είναι εύκολο
1 Προσθέστε το βιβλίο στο καλάθι σας και επιλέξτε παράδοση ως δώρο 2 Ως ανταμοιβή θα σας στείλουμε ένα κουπόνι 3 Το βιβλίο θα φτάσει στη διεύθυνση του παραλήπτη

Είσοδος

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό στο Libristo; Δημιουργήστε τον τώρα!

 
υποχρεωτικό
υποχρεωτικό

Δεν έχετε λογαριασμό; Αποκτήστε τα οφέλη ενός λογαριασμού Libristo!

Με έναν λογαριασμό Libristo, θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

Δημιουργία λογαριασμού Libristo