ACS 6.49 DHL courier 9.99 Speedex 5.99 Σημείο ACS 6.49 Elta 3.99 Σημείο Elta 3.99 Box Now 3.99

Bakery Science and Cereal Technology

Γλώσσα ΑγγλικήΑγγλική
Βιβλίο Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
Βιβλίο Bakery Science and Cereal Technology Neelam Khetarpaul
Κωδικός Libristo: 09327490
ΕΕκδοτικός οίκος Astral International Pvt Ltd, Ιανουάριος 2013
Bakery Science and Cereal Technology is one of the important courses being offered to undergraduate... Πλήρης περιγραφή
? points 206 b
82.12
Εξωτερικός αποθηκευτικός χώρος Αποστέλλουμε σε 15-20 ημέρες

30 ημέρες για την επιστροφή των προϊόντων


Μπορεί να σας ενδιαφέρει


TOP
How Baking Works James Morton / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 28.75
TOP
How Baking Works - Exploring the Fundamentals of Baking Science, 3e Paula I. Figoni / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 48.72
TOP
Baking and Pastry - - Mastering the Art and Craft, 3e Culinary Institute of America (CIA) / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 79.90
Experimenting with Babies Shaun Gallagher / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 15.73
Science of Bakery Products William P Edwards / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 36.82
Pád cařihradu - CDmp3 Mika Waltari / Audio CD
common.buy 12.00
Confectionery Science and Technology Richard W Hartel / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 160.62
Technology of Cheesemaking 2e Barry A. Law / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 300.46
Cheeses of Italy: Science and Technology Marco Gobbetti / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 137.92
Jay Haley On Milton H. Erickson Jay Haley / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 70.92
Starter Cultures in Food Production Barbara Speranza / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 240.02
Baking Martha Day / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 30.36
Banding Together Jennifer C. Lena / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 43.88
Dairy Product Technology Recent Advances K. Muthuchelian / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 102.30
Der Gablonzer Glasknopf Jörg Berning / Χαρτόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 24.71
Bakery Technology and Engineering Samuel A. Matz / Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
common.buy 251.32

Bakery Science and Cereal Technology is one of the important courses being offered to undergraduate students as a professional elective. Through this course the students shall acquire adequate knowledge of structure, nutrient composition and processing of various cereals particularly those which are used in bakery industry, milling of wheat, physico-chemical and functional properties of cereals, role and storage of ingredients used in baking, types and grades of flour, baked products prepared by hard and soft wheat, viz., bread, cakes, crackers, cookies, wafers etc, losses in baking, quality evaluation, standards, packaging and sale of bakery products, and prospects and problems of bakery industry. This book containing the above information can also be used as a technical guide and reference book to personnel engaged in bakeries.

Πληροφορίες για το βιβλίο

Πλήρες όνομα Bakery Science and Cereal Technology
Γλώσσα Αγγλική
Βιβλιοδεσία Βιβλίο - Σκληρόδετη βιβλιοδεσία
Ημερομηνία έκδοσης 2013
Αριθμός σελίδων 318
EAN 9788170359609
ISBN 8170359600
Κωδικός Libristo 09327490
ΕΕκδοτικός οίκος Astral International Pvt Ltd
Βάρος 572
Διαστάσεις 140 x 216 x 19
Χαρίστε αυτό το βιβλίο σήμερα
Είναι εύκολο
1 Προσθέστε το βιβλίο στο καλάθι σας και επιλέξτε παράδοση ως δώρο 2 Ως ανταμοιβή θα σας στείλουμε ένα κουπόνι 3 Το βιβλίο θα φτάσει στη διεύθυνση του παραλήπτη

Είσοδος

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό στο Libristo; Δημιουργήστε τον τώρα!

 
υποχρεωτικό
υποχρεωτικό

Δεν έχετε λογαριασμό; Αποκτήστε τα οφέλη ενός λογαριασμού Libristo!

Με έναν λογαριασμό Libristo, θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

Δημιουργία λογαριασμού Libristo